Vodeći provajder software-a i usluga za obezbeđenje kvaliteta u industrijskoj proizvodnji

Komentari: 0

Q-DAS software omogućava preduzećima, iz širokog spektra industrija, da poveća kvalitet svojih proizvoda i procesa – od planiranja, prikupljanja podataka i vizuelizacije do statističkih procena i izveštavanja kako bi se ispunili zahtevi korisnika za zadatak koji im je na raspolaganju.

Q-DAS je prerastao u industrijski standard zahvaljujući svojoj snazi i sposobnosti da izvodi procene u skladu sa zvaničnim standardima i smernicama. Renomirane kompanije iz mnogih različitih oblasti koriste alate kako bi kvalifikovali njihovu proizvodnu opremu i demonstrirali adekvatnost procesa kontrole i kvaliteta proizvoda i procesa.

Opšta obuka o radu software-a, kao i obuka prilagođena specifičnosti kompanija, osigurava efektivno korišćenje Q-DAS proizvoda. Kursevi sa temama statističke procesne kontrole, proizvodne merne tehnologije i osiguranja kvaliteta obezbeđuju neophodna teoretska i metodološka znanja.

Asortiman Q-DAS proizvoda nudi pravo rešenje za vašu proizvodnju

Sa Q-DAS portfoliom korisnici uvek imaju puni nadzor nad kvalitetom, jer uvek imaju saznanja u vezi sa bilo kakvom devijacijom.

Svaka informacija, koja sprečava mogućnost pojave škarta, se po potrebi automatski prosleđuje odgovarajućoj grupi korisnika.

Na ovaj način nadležni uvek imaju potrebne informacije kako bi intervenisali i uradili korekcije u manjoj ili većoj povratnoj sprezi kontrole kvaliteta.

Q-DAS eMMA 3D upravljanje mernim podacima omogućava kontrolisani pristup mernim planovima, sistemima poravnanja, tolerancijama, rezultatima merenja i analize.

Software je prilagodljivo rešenje sposobno da podrži male timove u OEM odeljenju ili na mestu proizvodnje dobavljača, kao i globalnu primenu koja uključuje više lokacija i hiljade korisnika.

Sa najnovijom verzijom proizvoda Q-DAS upotpunjuje svoj portfolio sa funkcijom inteligentnog predviđanja

Sa najnovijim izdanjima najsavremenijih proizvoda Q-DAS qs-STAT i Q-DAS eMMA sada imate mogućnost inteligentne analize vremenskih ciklusa i funkciju predviđanja u svojim trenutnim verzijama (TSAF).

Ovo predviđanje ponašanja fičera i karakteristika je specijalno prilagođeno za analizu proizvodnih podataka.

Sistem uči iz prethodnih merenja i daje tačno predviđanje budućeg trenda rezultata merenja: automatski, brzo i precizno.

Korisnici tako mogu planirati i prilagođavati svoje procese pre potrebe za reagovanjem.

Kao rezultat toga nestabilnosti procesa se mogu kontrolisati i sprečiti unapred, što rezultuje smanjenjem troškova kao posledicu redukovanja dorada i škarta.

Centrala Hexagon Q-DAS-a je u Nemačkoj, Q-DAS podržava 8.000 potrošača širom sveta sa 150.000 korisnika.

Oni svakodnevno koriste software stičući nove uvide u procese koji im pomažu da povećaju efikasnost i smanje troškove proizvodnje.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com
HexagonMI.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti