TUBE & WIRE 2022.

Komentari: 0

Nakon otkazivanja u 2020. zbog covid-19 pandemije, interesovanje industrije za sajmove Tube i Wire naredne godine je veliko.

Ova dva sajma će se održati od 9. do 13. maja 2022. godine u Diseldorfu sa akcentom na održivost i zelene tehnologije.

Tube i Wire se paralelno održavaju od 1986. i nezaobilazni su za brojne oblasti industrije, od metalske i elektroidustrije, do energetike, automobilske i građevinske industrije.

Tube je globalni sajam broj 1 za sve u industriji koji proizvode cevi, koji ih obrađuju ili upotrebljavaju.

Svake druge godine kompanije iz celog sveta dolaze u Diseldorf da bi predstavile svoju bogatu i inovativnu ponudu koja obuhvata sirovine, cevi i pribor, mašine za proizvodnju cevi, alate, pomoćne materijale, kao i mernu, upravljačku i regulacionu tehniku.

Wire je već godinama centralno mesto za sve koji proizvode ili obrađuju žicu i njene derivate, kao što su kablovi, opruge, ekseri i zavrtnji.

Održava se paralelno sa sajmom Tube svake parne godine kada se kompanije iz preko 50 zemalja okupljaju u Diseldorfu da bi predstavile svoju ponudu mašina i postrojenja za proizvodnju, oplemenjivanje i obradu žica, alate i pomoćne materijale, radne materijale i specijalne žice.

Srpsku industriju na sajmu Wire će predstavljati firma Spajić d.o.o. iz Negotina, specijalizovana za proizvodnju čeličnih vlakana, abrazivnih sredstava i mašina za proizvodnju vlakana.

Prethodno izdanje ovih sajmova je u aprilu 2018. okupilo 72.086 profesionalaca, donosilaca odluka i investitora iz čak 135 zemalja.

Pored inovativnih tehnoloških rešenja u izložbenim halama, po prvi put će posetiocima na raspolaganju biti forum wire & Tube Expert Meeting.

Na zabavnim, stručnim predavanjima, međunarodni stručnjaci će preneti iskustva iz svojih kompanija i predstaviti svoje mašine, sisteme i najnovije proizvodne metode.

Messe Dusseldorf, organizator sajmova Tube i Wire, pokrenuo je inicijativu ecoMetals koja će kroz vođene ture posetiocima prikazati tehnologije sa naglaskom na održivost, energetsku efikasnost i očuvanje resursa.

Izlagači će na svojim štandovima demonstrirati na koji način nove tehnologije, mašine i proizvodni sistemi poboljšavaju balans energije i ugljen-dioksida kako bi minimizirali štetne uticaje po okolinu.

Za više informacija i planiranje posete sajmovima Tube i Wire 2022. posetite zvanične stranice www.tube-tradefair.com, odnosno www.wire-tradefair.com ili se obratite zvaničnom zastupstvu sajma Diseldorf u Beogradu, firmi ProExpo d.o.o. putem telefona 011 2659 210 ili mejlom na info@proexpo.co.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti