Svečano dodeljene PC Press Top 50 nagrade za najbolje onlajn stvari u 2019. godini

Komentari: 0
Fotografija od: PC Press

Više od dve decenije redakcija PC Press dodeljuje priznanja najboljim stvarima na domaćem internetu. Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda uručene su nagrade za najbolje onlajn stvari na domaćem internetu.

Dvadeset i treći put zaredom, manifestacija je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, uključujući sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije.

Na samom početku su uručena priznanja u kategoriji Specijalnih nagrada. Svako od dobitnika u ovoj kategoriji je vrlo jasnom i konkretnom inovacijom doprineo razvoju i unapređenju domaćeg internet okruženja, a nagrade je uručila direktorka PC Press-a, Vesna Čarknajev.

Specijalna nagrada RNIDS dodeljena je sajtu narodnimuzej.rs. Ispred Narodnog muzeja priznanje je preuzela doktor Biljana Đorđević, muzejski savetnik i šef Odeljenja dokumentacije i urednica sajta Narodni muzej.

Gospodin Miloje Sekulić iz RNIDS-a je obrazložio zbog čega je baš Narodni Muzej ove godine dobio priznanje za svoj nastup.

“Pozivam sve da posete sajt Narodnog Muzeja i pogledaju bogatstvo sadržaja koje nudi. Sadržaj je kralj interneta, a na sajtu muzeja, kao naravno i u samom muzeju ga ima napretek. Izvanredne postavke, veliki napredak koji je načinjen u proteklom periodu, svest o značaju Narodnog Muzeja i sve to je praćeno značajnim unapređenjem komunikacije. Stoga je sasvim logično bilo da priznanje RNIDS-a i PC Press-a za ovu godinu ponese baš Narodni Muzej,” istakao je Miloje Sekulić.

Specijalna novoustanovljena nagrada Digital Link – dodeljena je Go4YU za pružanje usluge televizijske distribucije i telefonije našim ljudima u inostranstvu. Priznanje je preuzeo Petar Puača, direktor prodaje i marketinga.

Ko su ostali dobitnici nagrada možete pogledati OVDE

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti