Startup kompanije - 2018. je godina izazova i prekretnica u vašem poslovanju

Komentari: 0
Fotografija od: CADCAM GROUP

Pre pojave Cloud tehnologije, pominjanje oblaka u svakodnevnom poslovanju bilo je nezamislivo. Sada je došlo vreme kada kompanije pomoću oblaka unapređuju svoje poslovanje i Dassault Systemes je obezbedio posebne uslove za sve mlade kompanije koje prepoznaju benefite poslovanja u ovakvom okruženju.

Uslovi koje startup kompanije ostvaruju u 2018. godini je da prema uslovima promocije koriste jedinstvenu i inovativnu 3DEXPERIENCE platformu kompanije Dassault Systemes na Cloudu.

Na ovaj način, svaka Startup kompanija svojim inženjerima može obezbediti rad sa vrhunskim programskim rešenjima za 3D modeliranje i simulaciju uz znatno manja ulaganja i brži povrat uloženog i na taj način se fokusirati na razvoj i proizvodnju.

Danas se očekuju inovacije od svih sektora u kompaniji, kao i doprinos pojedinca inovacijama. Zato je neophodno imati poslovnu platformu kao što je 3DEXPERIENCE platforma koja ima intuitivni meni i socijalne i kolaborativne aplikacije, kako bi se razmena informacija odvijala bez zastoja i na vreme.

Proverite sve detalje ove specijalne ponude

2018. godina u saradnji sa kompanijom Dassault Systemes za Startup kompanije omogućava evaluacijsku licencu 3DEXPERIENCE on Cloud rešenja na mesec dana.

Za one koji odmah žele da počnu sa korišćenjem svih mogućnosti platforme, mogu dobiti odličnu ponudu za period od 3 meseca ili godinu dana sa popustom do čak 50%.

Cloud tehnologija omogućava korišćenje punog potencijala inovacija, izbegavanje IT ograničenja i pristupanje poslovnim podacima u bilo kojem trenutku i sa bilo koje lokacije.

Kada spojimo 3DEXPERIENCE platformu i Cloud tehnologiju dobijemo jedinstvenu poslovnu platformu koja uz sve navedeno omogućava i povezivanje svih sektora kompanije u celinu koja u realnom vremenu razmenjuje podatke, razvija, simulira i vrši validaciju svojih proizvoda.

Pogledajte kratak video sa objašnjenjem koje sve prednosti je kompanija AKKA Technologies postigla sa 3DEXPERIENCE on Cloud programskim rešenjem.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti