SMARTUP 2022 SCHNEIDER ELECTRIC takmičenje za studente Elektrotehničkog fakulteta

Komentari: 0
Fotografija od: Schneider Electric

Kompanija Schneider Electric organizuje drugo po redu takmičenje za studente Elektrotehničkog fakulteta. SMARTUP 2022.

Danas se u prostorijama Schneider Electric u Beogradu studenti u svojim timovima takmiče odgovarajući na projektni zadatak u trajanju od 6 sati.

Za ovogodišnje takmičenje prijavili su se studenti 3. i 4. godine osnovnih studija, modul Energetika, kao i studenti master studija Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Prvi put takmičenje se na isti način organizuje i za studente u Podgorici i u Zagrebu.

Nakon što su prethodnih dana organizovana online predavanja o softveru i šta su Micromreže, kao i sesija – pitanja i odgovori sa inžinjerima Schneider Electric, danas počinje takmičenje i traje dva dana.

Prvi dan je predviđen za rešavanje projektnih zadataka, a takmičari će sutra prezentovati svoja rešenja pred stručnom komisijom.

Svi oni koji su bili hrabri da oprobaju svoje znanje i kreativnost, da nauče nešto novo, imaće mogućnost da obezbede sebi i svom timu jednu od predviđenih nagrada:

Najbolji će moći da posete digitalizovanu fabriku Schneider Electric u Plovdivu u Bugarskoj, koja je jedna od najmodernijih u regionu.i gde će moći da saznaju sve o inovativnim tehnologijama, energetskoj efikasnosti i industrijskoj automatizaciji.

Takođe najbolje u Beogradu čeka stručna praksa u kompaniji Schneider Electric Srbija, a pored toga nagrade su i brojni korisni “gedžeti”.

Fotografija od: Schneider Electric

O kompaniji Schneider Electric

Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve.

Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do klauda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija.

Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

www.se.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti