Schneider Electric predstavlja najkompaktniji 3-fazni UPS u svojoj klasi: Galaxy VL

Komentari: 0

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je najnovijeg člana Galaxy porodice, novi 3-fazni uređaj za besprekidno napajanje (UPS) Galaxy VL 200-500 kW (400V/480V).

Dostupan u celom svetu, ovaj izuzetno efikasni, kompaktni UPS nudi čak 99% efikasnosti u ECOnversion™ režimu rada za kompletan povrat uloženog u roku od dve godine (u zavisnosti od modela) za srednje i velike data centre i komercijalna i industrijska postrojenja.

U cilju uštede skupocenog prostora data centara, kompaktni Galaxy VL je upola manji od industrijskog proseka sa 0,8 m2. Zahvaljujući modularnoj i skalabilnoj arhitekturi ovog uređaja, menadžeri data centara mogu postepeno da prilagođavaju kapacitet napajanja od 200 kW do 500 kW sa modulima snage od 50 kW, što pruža fleksibilnost rasta u skladu sa potrebama poslovanja.

Schneider Electric u okviru Galaxy VL uređaja uvodi Live Swap, revolucionarnu funkciju koja se odlikuje dizajnom bezbednim na dodir za dodavanje ili zamenu modula snage dok je UPS u radu i u potpunosti operativan, čime se unapređuje nesmetan poslovni proces i eliminišu neplanirani prekidi rada.

Pored toga, dizajn bezbedan na dodir funkcije Live Swap nudi unapređenu zaštitu zaposlenih koji više ne moraju da prebacuju UPS na bypass za održavanje ili rad na baterije tokom dodavanja ili uklanjanja modula snage.

„Nov, energetski efikasan Galaxy VL postavlja veoma visok standard inovacija u oblasti UPS uređaja i pomaže našim klijentima da razvijaju poslovanje dok smanjuju potrebni footprint i troškove vlasništva na minimum”, izjavio je Mustafa Demirkol, potpredsednik zadužen za ponudu 3-faznih uređaja u kompaniji Schneider Electric.

„Potpuno je u skladu sa našim fokusom na buduće zahteve data centara i ispunjavanje potreba u pogledu prilagodljivosti, otpornosti, efikasnosti i održivosti. Najnoviji član Galaxy porodice je ekološki premijum proizvod koji se odlikuje vrhunskim performansama, podržava ciljeve na polju održivosti i popunjava prazninu na tržištu u segmentu uređaja srednjeg opsega napajanja.”

Ključne prednosti novog Galaxy VL uređaja:

• Maksimalan prostor za budući rast: Galaxy VL je najkompaktniji u svojoj klasi, 50% kompaktniji od industrijskog proseka sa 0,8 m2, što oslobađa dragocen fizički i IT prostor data centra. Isto tako, ormari za Galaxy litijum-jonske baterije štede čak 70% ukupnog prostora u odnosu na rešenja za VRLA baterije.

• Ušteda novca: Modularna, skalabilna platforma Galaxy VL uređaja vam omogućava da investirate u skladu sa rastom, čime se smanjuju kapitalni i operativni troškovi, potrošnja energije i ukupni troškovi vlasništva. Možete trenutno da povećavate kapacitet za po 50kW od 200 do 500 kW bez dodatnog potrebnog prostora.

• Ostvarivanje ciljeva u oblasti održivosti: Efikasnost od čak 99% u ECOnversion režimu rada za kompletan povrat investicije u roku od dve godine zahvaljujući uštedi energije (godišnja ušteda energije u iznosu od 26.280 evra). Ovaj zeleni premijum proizvod kompanije Schneider Electric uključuje opciju dugotrajnih litijum-jonskih baterija.

• Veća pouzdanost preko EcoStruxure platforme : Povezivanjem Galaxy VL uređaja na EcoStruxure – otvorenu, interoperabilnu sistemsku arhitekturu i platformu na bazi IoT kompanije Schneider Electric – operateri data centra mogu da iskoriste prednosti EcoStruxure™ IT softvera i servisa. Ova EcoStruxure ponuda omogućava klijentima da prate, upravljaju i oblikuju svoju IT infrastrukturu i servisnu podršku na bilo kom mestu i u svakom trenutku.

Za više detalja, posetite vebsajt.

O EcoStruxure

EcoStruxure je naša otvorena, interoperabilna sistemska arhitektura i platforma na bazi IoT. EcoStruxure omogućava ostvarivanje veće vrednosti u pogledu bezbednosti, pouzdanosti, efikasnosti, održivosti i konektivnosti za klijente.

EcoStruxure koristi napredak u oblasti IoT, mobilnosti, detekcije, clouda, analitike i sajber bezbednosti u cilju uvođenja inovacija na svim nivoima.

To se odnosi na povezane proizvode, edge kontrolu i aplikacije, analitiku i usluge koje podržava specijalizovani softver. EcoStruxure se koristi u skoro 500.000 postrojenja uz podršku više od 20.000 sistem integratora i divelopera, 650.000 provajdera i partnera, 3000 instalacija i povezuje preko 2 miliona lokacija kojima se upravlja.

Od savetovanja u oblasti energetike i održivosti do optimizacije radnog veka vaših poslovnih sistema, nudimo usluge širom sveta koje ispunjavaju vaše potrebe.

Kao organizacija kojoj je klijent na prvom mestu, Schneider Electric vaš provereni savetnik koji vam pomaže da povećate pouzdanost opreme, smanjite ukupne troškove vlasništva i ostvarite digitalnu transformaciju svoje kompanije u cilju održivosti, efikasnosti i bezbednosti.

O kompaniji Schneider Electric

Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve.

Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

www.se.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti