Rešenje za serijalizaciju u farmaceutskoj industriji kompanije ELMED d.o.o. na Movilitas Track & Trace“ konferenciji u Frankfurtu

Komentari: 0

Na ovogodišnjoj, osmoj po redu, „Movilitas Track & Trace“ konferenciji, koja je održana od 29. do 30. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj, firma ELMED D.O.O. iz Temerina je predstavila svoje najnovije rešenje za serijalizaciju u farmaceutskoj industriji.

Pored kompanije ELMED, na konferenciji je prisustvovalo još devet izlagača sa svojim rešenjima namenjenih za različite grane industrije, a koja se tiču serijalizacije i Track & Trace rešenja.

Na konferenciji kompanija Elmed, pod vođstvom Ivana Crnojevića, ostavila je zapažen utisak sa svojim rešenjem, i uspešno je prezentovala svoj sistem S-Serije pred mnogobrojnom publikom.

Svake godine farmaceutske kompanije trpe znatnu štetu zbog falsifikovanja njihovih proizvoda i prodaje na sivom tržištu. Jedinstvena identifikacija medicinskih proizvoda i mogućnost njihovog praćenja, garantuju najbolji mogući nadzor i zaštitu od falsifikovanja i njihove zloupotrebe.

Iz tog razloga kompanija Elmed je razvila svoju S-Seriju koja je specijalno projektovana za farmaceutsku serijalizaciju, pruža mogućnost štampe u liniji (in-line), obeležavanje tampon štampom i verifikaciju za serijalizaciju, uz robusan i kompaktan dizajn.

Ovaj model je opremljen, bilo sa Domino D320i laserskim ili Domino G320i OEM štampačem, sa jedinicom za odbacivanje i vizuelnim sistemom za inspekciju proizvoda, razvijenog u saradnji sa našim partnerom, kompanijom Systech.

Ključne prednosti ovog sistema su:

 Robusan dizajn

 Rad prilagođen korisniku

 Fleksibilno integrisanje u postojeće linije

 Pogodno za štampu sa prednje i sa zadnje strane (istovremeno kada je to potrebno ili zahtevano)

 Precizno vođenje sklapajućih kutija za visokokvalitetnu štampu

 Modularno i podesivo

 Sistem za dvostrano etiketiranje (opcionalno)

 Sistem za etiketiranje sa gornje strane (opcionalno)

 Vršenje promena bez alata

 Potpuno automatizovana promena proizvoda (opcionalno)

Pored ovoga, kompanija ELMED poseduje i proizvodnju samolepljivih etiketa i može ponuditi vrhunski vidljive etikete štampane sa sigurnosnom štampom na materijalima vodećih svetskih proizvođača papira.

office@elmedint.com

www.elmedint.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti