Promocija najnovijih modela na sajmu privrednih vozila TRANSTEK 2019

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Sajam privrednih vozila TRANSTEK 2019 održava se u Kragujevcu, od 10. do 12. oktobra 2019. godine, u organizaciji firme "Politek doo" i PKS-RPK Kragujevac.

U okviru sajma je izloženo više od 80 različitih modela renomiranih svetskih brendova privrednih vozila, a biće izvršena i promocija 10 najnovijih modela. Prvog dana sajma je održana i svečana sednica Grupacije automobilske industrije PKS.

Na sajmu su pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, predstavljene i inovacije u ovom sektoru.

Privredna komora Srbije intezivno digitalizuje postojeće usluge i kreira nove u cilju povećanja konkurentnosti privrede koju zastupa, istakao je direktor PKS-RPK Kragujevac Predrag Lučić na svečanom otvaranju sajma, najavivši i početak izdavanja ATA karneta u Regionalnoj privrednoj komori u Kragujevcu.

Na sajmu su pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, predstavljene i inovacije u ovom sektoru kao što je Lifting sistem koji omogućava dostavnim vozilima s klasičnim tovarnim sandukom i ceradom podizanje visine tovarnog prostora sa standardnih 2,3 metara na 2,6 metara, dok je u oblasti opreme za nadogradnju teretnih vozila predstavljen "Space Master", najnoviji model najpoznatijeg evropskog proizvođača "spavajućih" kapsula PONY.

Izlagači su najpoznatiji svetski brendovi lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Fiat, Renault Trucks, Isuzu, Fuso, Volvo, MAN, Scania. Program priključnih vozila predstavljaju Schmitz Cargobull, Schwarzmüller, Kögel, Kässbohrer, Wielton, dok program opreme predstavljaju Thermo King, Eberspächer, Otani, Long March, CVS.

TRANSTEK 2019 okuplja i predstavnike finansijskih organizacija, proizvođača opreme, referentnih institucija, a prateći program će kroz prezentacije i panel diskusije biti prilika za razmenu iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti