Prolećna ponuda za CATIA V5 korisnike

Komentari: 0

CATIA V5 vas ovog proleća iznenađuje novim funkcionalnostima u osnovnom paketu

Ne propustite jedinstvenu ponudu. CADCAM Data je za vas pripremila CATIA Engineer Excellence (CATEE) pakete sa dodatnim CATIA modulima. CATIA Engineering Excellence donosi set naprednih aplikacija za konstruisanje, rad sa oblicima i površinama.

Takođe, koristeći 3DEXPERIENCE platformu, omogućava brzo kreiranje sklopova i dizajnerskih rešenja. Cene CATEE paketa sa navedenim modulima, povoljnije su od dosadašnje cene CATIA V5 paketa samostalno.

Dostupni promo paketi:

CATEE + MCE - Modul omogućava kompletno i robusno rešenje, prilagođeno bilo kojoj kompaniji koja želi da napravi iskorak u razvoju visokokvalitetnih proizvoda, uz visoku produktivnost u izmenama dizajna.

CATEE+ MCE + HDX - Uz MCE modul imamo i HDX koji pruža jedinstven i moćan pristup modelovanju za stvaranje složenih površina i intuitivnu manipulaciju površinama. Ovo standardno rešenje za modelovanje površina visokog kvaliteta podstiče saradnju između dizajna i oblikovanja i omogućava optimizaciju vremena potrebnog za razvoj proizvoda.

CATEE + MTE - Modul koji je posvećen brzom oblikovanju kalupa i utiskivanju. Konstruktori mogu da iskoriste iste alate, što omogućava bržu izradu, a u potpunosti u skladu sa pravilima i standardima kompanije.

CATEE + MME - Omogućava visoko-kvalitetne prizmatične i višeosne strategije za složenu obradu površina sa najboljim rezultatima u klasi. NC programeri imaju kompletnu povezanost sa CATIA projektovanjem delova kao i moćne sposobnosti automatizacije mašinske obrade kako bi drastično smanjili vreme NC programiranja i obrade.

CATEE + SGE - Pruža visoko-kvalitetne prizmatične i površinske strategije obrade za proizvodnju kalupa i alata. NC programeri imaju kompletnu povezanost sa CATIA projektovanjem delova kao i moćne sposobnosti automatizacije mašinske obrade kako bi drastično smanjili vreme NC programiranja i obrade.

FTX, ST1 (zasebni moduli) - 3D Master (FTX) omogućava 3D definiciju i upravljanje tolerancijama i napomenama za delove i sklopove. Ovaj modul pretvara 3D u glavnu reprezentaciju, direktno iskoristivu za planiranje proizvodnje i deljenje unutar kompanije.

STEP Core Interface 1 (ST1) pomaže korisnicima koji rade u heterogenom CAD / CAM okruženju u razmeni podataka u neutralnom formatu. Ovaj uslužni program omogućava korisnicima interaktivno čitanje i pisanje podataka u formatu podataka STEP AP214 i STEP AP203 što omogućava pouzdanu dvosmernu razmenu podataka između različitih sistema.

CATIA je vodeći CAD softver, odnosno programsko rešenje za inženjering i dizajn proizvoda, koje se uspešno koristi u kompanijama svih veličina, od malih i srednjih kompanija do velikih OEM-ova i lanaca njihovih dobavljača.

Koristi se za dizajniranje, projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitim industrijama, uključujući avio-industriju, automobilsku industriju, brodogradnju, roba široke potrošnje i industrijske mašine.

Izuzetno snažan geometrijski modeler, intuitivno korisničko okruženje, veliki broj specijalizovanih i integrisanih aplikacija uz koncept modularnosti, omogućuju efikasnost, multi disciplinarnost i pokrivenost svih faza razvoja proizvoda.

Ne propustite ponudu i pročitajte detaljnije specifikacije pojedinih modula

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti