POKLOPAC GODINE - ONAJ KANALIZACIJSKI, NARAVNO

Komentari: 0

Hedone d.o.o. je već dobro poznat i kvalitetan igrač na ovim prostorima u sektoru proizvodnje i trgovine vodovodnog i kanalizacijskog programa.

Uključen i ugrađen svojim visoko kvalitetnim proizvodima u sve bitne strateške projekte, prvenstveno na hrvatskom tržištu, ali i susednim državama, Hedone je postao svojevrsni lider u segmentu proizvodnje i prodaje proizvoda od livenog gvožđa.

Potvrda svemu tome je i godišnji prihod od preko 40 M HRK i preko 10 godina iskustva, gde uprkos već svima nama dobro poznatim pandemijskim godinama i inače promenljivom segmentu poslovanja, društvo Hedone i dalje nastavlja svoj rast prihoda.

Ovaj relativno mali, ali uspešan tim ljudi, stalnim posmatranjem tržišta i novonastalim potrebama kupaca za novim rešenjima ulaže u proizvodnju novih proizvodnih modela koji zadovoljavaju najviše standarde i želje kupaca.

Poklopci se proizvode u livnici koja je opremljena najsavremenijim linijama za proizvodnju nodularnog gvožđa HWS HSP 4D Nemačka, HWS EFA Nemačka i DISA 280C, a visok proizvodni kapacitet omogućuje konkurentno poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji.

Proizvodnja poseduje sertifikate ISO 9001:2008 sertifikat sistema kvaliteta i TS 1478 EN124 sertifikat.

Sertifikat sistema kvaliteta kontinuirano je praćen i ispitan od VIK-HR d.o.o., kompanije koja se bavi uslugama iz područja kvaliteta i sigurnosti, s osnovnim ciljem održavanja kvaliteta koji će u celosti ispuniti zahteve naručitelja usluga.

Glavni fokus kompanije je proizvodnja i distribucija rešetki i poklopaca za šahtove, a ukupna paleta proizvoda broji se u više stotina modela.

Redovna proizvodnja okruglih i kvadratnih poklopaca od livenog gvožđa ose kreće od promera Ø300 do Ø800mm, odnosno dimenzija od 300x300mm do 1200x1200mm, a nosivost je pokrivena skalom od A15-F900, zavisno od potreba kupca ili projekta.

Osim poklopaca od livenog gvožđa, u ponudi su i poklopci od kompozitnih materijala, pocinkovani, inox, te PE polietilenski poklopci.

Uz poklopce, Hedone u svojoj redovnoj proizvodnji ima i rešetke nosivosti od C250 do F900, polimer betonske kanalice svih tipova i veličina, ali i druge srodne proizvode kao što su: betonski rasteretni prstenovi, polimer betonski prstenovi, telekomunikacijski DTK betonski bunari, te razni pribor za sanaciju poklopaca: ključevi za otvaranje poklopaca (poklopci), gumene zaptivke za poklopce.

Takođe, osim proizvodnog dela društvo Hedone može Vam pomoći i informacijama potrebnim za sanaciju poklopaca, zamene i ugradnje novih rešenja, kao i opštim uslugama savetovanja oko proizvodnog asortimana, a po zahtevu kupca moguć je i izlazak na teren.

HEDONE D.O.O. - HEDONIZAM POD VAŠIM NOGAMA

Hedone ili nama poznatija izvedenica hedonizam dolazi od grcke reči za uživanje. Da ne idemo previše u filozofiju, ta doktrina smatra, a ujedno je to i jedna od njegovih definicija, da se uživanje smatra najvažnijim i najuzvišenijim načelom ljudskog
delovanja, bilo kao čulni ili duhovni podsticaj ili oba ta “sveta” istovremeno.

Jednom rečju možemo reći da je hedonizam zapravo osećaj istinskog zadovoljstva.

No, kakve to veze ima s kanalskim poklopcima i rešetkama?

Long story short. Pre 10-ak godina dva momka su imala ideju krenuti u posao sa proizvodima koji su u punom smislu trebali doprineti hedonizmu svakog čoveka, no ispalo je da nije bilo vreme za to.

Zato su se vratili onome što su znali raditi i imali neke temelje, prodaji livenih metalnih proizvoda. Posao se polako razvijao, a naziv društva ostao.

I tako je danas, nakon skoro 15 godina, Hedone ostao pojam za jednu drugu dimenziju zadovoljstva, onu putovanja putevima bez klopotanja kanalskih poklopaca pod točkovima Vašeg metalnog ljubimca.

I sad Vi recite, da li je putovanje putevima na taj nacin hedonizam ili nešto drugo…

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti