Otkrijte HxGN SMART Quality

Komentari: 0

HxGN SMART Quality je onlajn softverska platforma za upravljanje resursima kvalitetnih podataka i merenja, koja spaja automatizaciju informacija i upravljanje kvalitetom.

HxGN SMART Quality platforma omogućava da se iskoristi tok kvalitetnih podataka u više faza proizvodnje, pružajući znanje putem sveobuhvatne statističke analize, vizualizacije i upravljanja procesima i omogućujući optimizacije procesa koje uvećavaju konkurentnost vašeg poslovanja u proizvodnji.

Koristeći tehnologiju dokazanu u ultra-efikasnoj automobilskoj industriji, HxGN SMART Quality inteligentno strukturira podatke kako bi se pružio podroban uvid u proizvodnju i doprinosi da se ubrza vaš proces kontinuiranog poboljšanja.

HxGN SMART Quality vebsajt platforma kojoj se može pristupati na daljinu omogućuje korisnicima na raznim nivoima organizacije da upravljaju zahtevima kvaliteta tokom proizvodnog toka praktično u stvarnom vremenu, pružajući mogućnost postizanja pametnog pristupa proizvodnji, usmerenog ka podacima.

• Prikupljanje i čuvanje kvalitetnih podataka sa neograničenog broja uređaja širom mnogobrojnih fabrika u jednoj bazi podataka

• Analiziranje, vizualizovanje i izveštavanje podataka u formatu kontrolne table kojom je lako upravljati i koja se prilagođava svakom korisniku

• Upravljanje resursima kao što je kvalitetna oprema, poboljšanje procesa i organizacija operativnih zadataka

Zasnovan na standardnim alatkama koje je vrlo lako konfigurisati, HxGN SMART Quality se može skrojiti prema specifičnim zahtevima vašeg proizvodnog okruženja bez potrebe za ektenzivnim razvojem ili skupim radom na prilagođavanju, štedeći time i vreme i novac.

Skalabilna tako da se uklapa u gotovo bilo koju mrežu objekata i organizacione strukture, HxGN SMART Quality se besprekorno ugrađuje u vašu IT infrastrukturu.

Bilo da se instalira na samo jednoj proizvodnoj liniji, širom proizvodnog pogona ili na više lokacija nekog preduzeća, alatke HxGN SMART Quality platforme za povezivanje, statističku analizu i upravljanje resursima omogućuju da preduzeća preuzmu kontrolu nad svojim podacima i da rade pametnije.

Upravljanje resursima, poboljšanje radnih procesa i organizovanje operativnih zadataka

Određivanje kako se sredstva trenutno koriste vam omogućuje da postanete proaktivni u upravljanju resursima, dovodeći upotrebu na optimalniji nivo i oblikujući pametnije radne procese.

Mašine, uređaji, kontrolori okoline i osoblje na terenu svaki dan generišu informacije. Ekstenzivne alatke HxGN SMART Quality platforme za upravljanje resursima i radnim procesima vam omogućuju da skupite i tumačite ove podatke kao informacije koje možete iskoristiti da aktivno poboljšate efikasnost i produktivnost.

Pružajući uvid u mašinu, opremu, stanje okoline i osoblja, kao i robusne alatke za planiranje rasporeda i razvoj procesa, funkcije upravljanja resursima na HxGN SMART Quality platformi omogućuju efikasnije upravljanje merenjima, testiranjima i sistemima montaže, uređajima i proizvodnom opremom, standardnim procesima i zadacima merenja.

HxGN SMART Quality vam omogućuje da oblikujete strukturu vaše organizacije unutar sistema, tako da možete da pristupite korisnim informacijama kao što su status merne mašine i podaci o upotrebljivosti, u kontekstu značajnom za vaš posao.

Čak iako ste odgovorni za nekoliko fabrika na više lokacija, možete da upravljate resursima preduzeća preko jedne jedine kontrolne table i da proveravate ključne pokazatelje poslovanja (KPI). Vaš status operacija u stvarnom vremenu, uključujući detalje informacije o zadacima i radnom procesu, se može videti odmah i to upravljanjem na daljinu.

HxGN SMART Quality podržava i PULSE sistem monitoringa okoline kao jednu opciju, dodajući podatke iz radionice u stvarnom vremenu uvidu koji imate.

Upravljanje resursima koristeći HxGN SMART Quality vam takođe omogućava da organizujete radne procese i zadatke, obezbeđujući da se aktivnosti beleženja ključnih podataka sprovode kao redovne operacije i pružajući operaterima i menadžerima način da vrše poboljšanje na osnovu informacija koje ove operacije pružaju.

Izmene se mogu sinhronizovati direktno sa operacijama unutar HxGN SMART Quality platforme - na primer, možete odobriti i objaviti novi plan pregleda i rutine merenja vašem timu ili izmeniti raspored zadataka kako biste podržali kontinuirani proces poboljšanja.

Prikupljanje i čuvanje kvalitetnih podatka iz gotovo bilo kog izvora 

Povezivanje je ključ za otključavanje potencijalnih kvalitetnih podataka proizvodnje. Povezujući podatke iz više izvora, dobijate kontekstualni uvid i priliku da delujete brzo. 

Preduzeća svakodnevno beleže i čuvaju velike količine podataka. Ali pošto se podaci često nalaze u različitim formatima datoteka u različitim sistemima, može biti vrlo teško da im se pristupi i da se rezultati postave tako da imaju značajan uticaj. 

Omogućujući povezanost širom izvora podataka radi boljeg uvida u prikupljene informacije, moćni skup alatki za povezivanje HxGN SMART Quality platforme prikuplja i strukturira parametre kvaliteta i procesa iz više izvora širom fabrike, pa čak i unutar lanca nabavke.

Koristeći standardni AQDEF format napredne razmene kvalitetnih podataka, sistem može da homogenizuje i integriše podatke u jednu bazu podataka. Bilo da se podaci unose ručno ili unose direktno sa merne opreme i senzora, svaki važan delić informacija je povezan i gradi celovitu sliku o vašim proizvodnim aktivnostima. 

HxGN SMART Quality takođe omogućuje korisnicima da vrše merne rutine sa više sistema koristeći INSPECT, jednostavni grafički korisnički interfejs dizajniran da vrši merenja na pogodniji način za operatere. S obzirom da podržavaju prepoznavanje barkoda i RFID delova, HxGN SMART Quality funkcije povezivanja takođe otvaraju vrata za povećanu automatizaciju. Status merenja, podaci i izveštaji se mogu postavljati na server za distribuciju akcionarima širom preduzeća. 

Analiziranje, vizualizovanje i izveštavanje podataka u formatu kojim je lako upravljati i koji se prilagođava svakom korisniku 

Statistička procena vam omogućuje da bolje iskoristite podatke koje ste prikupili o parametrima procesa, kao i izmerene vrednosti iz metrologije i instrumenata testiranja. 

Nudeći mogućnost procene podataka prema međunarodnim, regionalnim i korporativnim standardima, HxGN SMART Quality osnažuje proizvođače otkrivajući im tendencije u okviru proizvodnih procesa i naglašavajući oblasti koje treba poboljšati pre nego što budu predstavljale problem.

Vodeći se Q-DAS upravljanjem kvaliteta i skupom alatki za kontrolu statističkih procesa, funkcije statističke analize HxGN SMART Quality platforme uključuju napredne statističke alatke, upravljanje podacima i analizu strukturiranih kvalitetnih podataka. 

HxGN SMART Quality vam omogućuje da detaljno sagledate određene izmerene delove putem interaktivnog 3D CAD modela, zajedno sa sastavnicom (BOM), opsežnom listom svojstava merenja i integrisanom analizom kontrole statističkih procesa (SPC). Integrisani qs-STAT softver vam omogućuje da vršite analize sposobnosti mašina i procesa i generišete tabele kvaliteta kontrole.

Za klijente kojima je potrebna dodatna funkcionalnost statističke procene, HxGN SMART Quality je i 100% kompatibilna sa opsegom Q-DAS statističkog softvera

Dizajnirana imajući u vidu iskustvo korisnika, HxGN SMART Quality podržava i obradu podataka specifičnu za svakog korisnika i izveštavanje o ovim rezultatima ljudi kojima su oni potrebni. Kontrolne table, koje je lako čitati, pomažu da se vizualizuje stanje svakog procesa, sa personalizovanim očitavanjima za dati korisnički profil.

HxGN SMART Quality može da nadgleda stanja procesa u pozadini i da pokazuje razne nivoe odstupanja od naznačenih ograničenja. U zavisnosti od primene, platforma nudi kratkoročne i dugoročne statističke analize za optimizaciju procesa, omogućujući da korisnici vrše izmene procesa na automatizovan način.

VIŠE O HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE

Hexagon Manufacturing Intelligence pomaže industrijskim proizvođačima da razviju disruptivne tehnologije današnjice i proizvode koji menjanju život budućnosti. Kao vodeći stručnjak za metrologiju i proizvodna rešenja, naša stručnost u prepoznavanju, razmišljanju i delovanju - na prikupljanju, analizi i aktivnoj upotrebi podataka merenja - uliva našim klijentima poverenje da povećaju brzinu proizvodnje a da pri tome usavrše proizvodni kvalitet. Putem mreže lokalnih servisnih centara, proizvodnih pogona i sa komercijalnim poslovanjem širom pet kontinenata, mi pametno oblikujemo proizvodnju kako bismo izgradili svet u kome kvalitet podstiče produktivnost.

Za više informacija, posetite HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence je deo Hexagon-a (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), vodećeg globalnog snabdevača informacionim tehnologijama koje podstiču kvalitet i poboljšavaju produktivnost širom geoprostornih aplikacija i aplikacija industrijskog poslovanja.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com
HexagonMI.com


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti