Onlajn ugovaranje životnog osiguranja s video-identifikacijom

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

"Sava životno osiguranje" je prvi osiguravač na srpskom tržištu koji je omogućio onlajn ugovaranje životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom. Ovaj model ugovaranja osiguranja je potpuno nova usluga na srpskom tržištu i predstavlja doprinos digitalnoj transformaciji privrede u Srbiji.

"Sava životno osiguranje" se ovako pridružuje članicama Udruženja finansijskih institucija Privredne komore Srbije, Raiffeisen, Addiko i ProCredit banci, kao i platnoj instituciji IPay See, obveznicama Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma pod nadzorom Narodne banke Srbije, koje su dostavile obaveštenje i urednu dokumentaciju kao dokaz da su ispunjeni uslovi za sprovođenje postupka video-identifikacije.

Video-identifikacija je namenjena proveri i potvrđivanju identiteta osiguranika prilikom onlajn ugovaranja životnog osiguranja i predstavlja standard na razvijenim tržištima u poslovanju banaka i drugih finansijskih institucija, dok je u našoj zemlji u primeni zahvaljujući novoj regulativi koju je nedavno uvela Narodna banka Srbije.

Onlajn ugovaranje životnog osiguranja klijentima omogućava da brzo, komforno i bezbedno pruže sigurnost sebi i svojoj porodici, a bez obzira na okolnosti i izazove u okruženju, klijenti od osiguravača očekuju kontinuitet u komunikaciji.

"Sava životno osiguranje" je prvi osiguravač na srpskom tržištu koji je tradicionalno ugovaranje životnih osiguranja dopunilo s uslugom onlajn ugovaranja životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom - eŽIVOT.

Detaljnije informacije od ovom modelu ugovaranja životnog osiguranja s video-identifikacijom mogu se pronaći na https://www.sava-zivot.rs/sr-rs/ezivot/

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti