OFFICECOM

Komentari: 0

OFFICECOM je osnovan 2001. godine sa idejom da se srpskom tržištu ponude proizvodi velikog broja poznatih evropskih i svetskih proizvođača.

Istovremeno sa formiranjem lagera u Beogradu, izdat je i katalog proizvoda OFFICECOM 2001. I svaka sledeća poslovna godina bila je obeležena novim katalogom, a svaki od njih je sa sobom nosio novo iskustvo u približavanju potrebama tržišta.

Klijenti OFFICECOM-a su firme specijalizovane za snabdevanje krajnjih potrošača, knjižare-papirnice, kompjuter šopovi, lanci maloprodajnih objekata, sistemi super i hiper marketa kao i veleprodaje koje trguju najširim asortimanom kancelarijskog i školskog pribora.

Asortiman firme je napravljen sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera.

OFFICECOM je uvoznik i distributer za Srbiju mnogih brendova, između ostalog i Edding, Tarifold, Philips, Oxford…

Tim OFFICECOM-a je mlad i dinamičan. Trudimo se da budemo poslovni, brzi, tačni, ali i opušteni u komunikaciji, kao i da nađemo vremena za prijateljski razgovor i razmenu iskustava sa poslovnim partnerima.

Izvolite i kontaktirajte nas, stojimo vam na raspolaganju.

OFFICECOM D.O.O.
telefon: 011/377-0525
e-mail: prodaja@officecom.rs
web: www.officecom.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti