OBAVITE ENERGETSKU TRANZICIJU - IZAZOVI ENERGETSKE TRANZICIJE

Komentari: 0

Zaštita klime i energetska tranzicija predstavljaju ogromne izazove za kompanije. Bilo da se radi o samom energetskom sektoru ili drugim industrijskim sektorima, potpuno ekološki prihvatljive tehnologije i rešenja koja ne samo da ispunjavaju složene zahteve već i obezbeđuju međunarodnu konkurentnost.

VREME JE ZA ENERGETSKU TRANZICIJU

Da bismo zaustavili klimatske promene, moramo smanjiti emisiju CO2 na minimum.

Rešenje za to leži u energetskoj tranziciji, gde se električna energija dobija iz obnovljivih izvora, a sve veći energetski zahtevi su ispunjeni neutralnošću CO2.

Da bi ova vizija postala stvarnost, fosilna goriva moraju biti postepeno ukinuta što je pre moguće i mora se kreirati bezbedna infrastruktura visokih performansi, obezbeđivanje električne energije ekonomski i povoljno. Istovremeno, mora se težiti efikasnom korišćenju energije.

Tradicionalna "jednosmerna ulica" snabdevanja energijom zamenjuje se decentralizovanom infrastrukturom manjih sistema koji stvaraju energiju za direktno korišćenje ili je pohranjuju nazad u glavnu mrežu.

Posledice: složenost celog sistema značajno se povećava, kako bi infrastruktura mogla prilagoditi , proširiti i dodatno iskoristiti .

Međutim, čini se da je ekspanzija u zastoju. Umesto pada, emisije CO2 su dostigle novi rekord u 2022.

Kao vodeća industrijska nacija u regionu, moramo da napredujemo. Ključ uspeha leži u digitalizaciji i povezanom umrežavanju svih oblasti .

Moći ćemo da napredujemo ka održivijem društvu samo ako svi koji učestvuju u tome ulože zajedničku i usaglašenu posvećenost i napor.

Iskoristite ovu šansu – Elektrifikujte svoj sistem!

IZAZOVI TAKOĐE PREDSTAVLJAJU MOGUĆNOSTI

Rittal je posvećen isporučivanju prilagođenih proizvoda energetskoj industriji, uključujući modularna, standardizovana rešenja za izazove specifi čne za sektor.

Elektrifikujte svoj sistem – Rittal vam nudi ključne i izrazite prednosti .

EFIKASNA REŠENJA – UNAPRED ISPLANIRANA I UNAPRED SKLOPLJENA

Osnovna rešenja za različite zahteve energetskog sektora dostupna su vam kao modularni sistem.

Uz unapred konfi gurisana rešenja, "efikasan dizajn i inženjering" je zagarantovan, jer dobijate relevantan Eplanov plan projekta i kompletnu dokumentaciju.

Na zahtev, Rittal će konfigurisati opremu iz vaših specifikacija sa sabriničkim sistemima i, ako je potrebno, instaliraće i prekidače za vazdušna kola (ACBs) koje obezbedite u pred-montažnom centru.

Uštedite dragoceno vreme i koncentrišite se na svoje osnovne kompetencije.

FLEKSIBILNOST – SADA I U BUDUĆNOSTI

Skalabilan modularni sistem vam omogućava da fleksibilno konfigurišete svoje rešenje.

On pruža maksimalnu svestranost zahvaljujući mogućnošću prihvata opreme svih relevantnih proizvođača unutar Ri4Power sistema, koji smešta prekidače strujnih kola od svakog poznatog proizvođača.

Da li bi vaše rešenje zahtevalo promenu u budućnosti ?

Opet to nije problem – sistem se može proširiti u svakom trenutku.

BEZBEDNOST – ZA VAS I ZA VAŠE KUPCE

Uložite poverenje u dokazani kvalitet i pouzdanost Rittal proizvoda. Isprobana, testirana i sertifikovana tehnologija Rittal sistema nudi vam maksimalnu ličnu bezbednost i pouzdanost.

Stvorite neophodnu sigurnost snabdevanja na putu ka energetskoj tranziciji.

GLOBALNI PARTNER ZA GLOBALNE IZAZOVE

Usaglašenost sa međunarodnim standardima i propisima vam omogućava da koristi te Rittal rešenja širom sveta.

Pored toga, sa lokacijama za proizvodnju i usluge širom sveta, Rittal vas može podržati na terenu na bilo kojoj lokaciji, što znači još veću garanciju za vaše međunarodno poslovanje.

RITTAL d.o.o. BEOGRAD
Bulevar Mihajla Pupina br. 6
Ušće Tower 1, 13 sprat
RS-11000 Beograd
Telefon: +381 11 4350 500
www.rittal.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti