Nikada nije bilo jednostavnije da dovedete energiju u vašu aplikaciju

Komentari: 0

Moderna tehnika automatizacije i pripadajuća oprema zahtevaju veliku snagu. Osim toga, sa rastućom složenošću instalacionih koncepata povećava se i broj uređaja i pojačano se koriste komponente poput E/A modula, senzora ili upravljačkih modula. Industrija 4.0 i IioT, osim toga, dovode do povećane potražnje za upravljačkom procesnom tehnikom. 

Čak i mehanika prelazi sa pneumatskog na električni pogon, i usled toga raste potreba za aplikacijama veće snage. 

Sa energetskim konektorom kompanije Murrelektronik izuzetno lako može da se potrebna snaga dovede u odgovarajući sistem. Murrelektronik nudi energetske vodove za različite primene u velikoj paleti varijanti, u malim serijama i sa priključnim vodovima koji se precizno skraćuju zavisno od konkretnog zahteva.

M12 energetski konektori

Sigurno povezivanje – 63 V/16 A BZW 630 V/12 A

Novi M12 Power kompanije Murrelektronik je kompaktan i snažan M12 energetski konektor. Pogodan je kao siguran priključak koji može da se utakne i služi za linearne pogone, step motore, kao i za dovod energije za sabirničke module na otvorenom. On je u primenama prava alternativa za konektore od 7/8", u kojima je potrebna velika specifična snaga na malom prostoru.

Konektori su obloženi brizganim PUR-om visoke otpornosti koji ne sadrži halogene. Stoga su pogodni za primenu u najtežim industrijskim aplikacijama. Integrisani osigurač protiv drmusanja obezbeđuje sigurne spojeve, čak i pod uticajem udaraca i vibracijama.

MQ15 konektori

Montaža sa tehnikom brzog priključivanja.

MQ15 osvaja praktičnim sistemom brzog priključivanja. Montira se vrlo brzo. Četvrt obrtaja je dovoljno i gotovo! To omogućava uštedu vremena od 80 procenata prilikom instalacije.

MQ15 je pogodan za asinhrone i trofazne električne motore do 7,5 kW i optimalan je za raspodelu energije. Nadogradivi prirubnički konektori čine asinhrone i trofazne električne motore spremnim za jednostavne MQ15 koji se mogu utaknuti.

(Mini) konektori od 7/8"

Jaki kompaktni energetski konektori

Vodovi od 7/8" su savršeno rešenje za upravljačka strujna kola. Ovi kablovi sa spiska c(UL)us-a predstavljaju severnoamerički industrijski standard i već decenijama se širom sveta koriste za snabdevanje komponenata i uređaja.

Robusni vodovi su pogodni za priključivanje senzora, aktivatora, mernih uređaja i mnogih drugih komponenata.

M23 konektori

Jednostavno i zaptiveno priključivanje servomotora

Vodovi povezuju servoregulator sa pogonima. Na strani motora, na raspolaganju su brizganjem obloženi M23 konektori sa različitim konfiguracijama kontakata. Kod energetskih konektora se posle specifikovanja Siemens Sinamics programa može birati između različitih obrada kraja kabla.

Da li ste znali?

Svi konektori kompanije Murrelektronik su 100 posto provereni i prvoklasnog su kvaliteta. Naše obimno stručno znanje iz oblasti priključne tehnike temelji se na dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji M8 i M12-konektora.

Ovde preuzmite informativni materijal:

https://www.murrelektronik.com/highlights/power-connectors/ 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti