NAPAJANJA KOJA POKREĆU VAŠE IDEJE I OSVETLJAVAJU VAŠU BUDUĆNOST

Komentari: 0

Electro Pneumatic Solutions je kompanija prvobitno bazirana na trgovini i ugradnji elektro pneumatske opreme na tertoriji Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore, sa trendom rasta uz kontinuirano proširivanje portfolia proizvoda.

Predani rad i usavršavanje znanja na predmetnim poslovima, omogućili su izlazak iz predviđenih okvira poslovanja radeći kompleksnije poslove i ulazeći u komplementarne tehnologije.

Danas, kompanija Electro Pneumatic Solutions, pokriva čitav niz industrijskih procesa ne samo u Srbiji, već i u regionu, kao vodeći dobavljač tehnologije prateći svetski razvoj automatike, pneumatike, hidraulike i elektronike.

U cilju unapređenja kvaliteta života novim metodama organizacije procesa industrijske proizvodnje, Electro Pneumatic Solutions svoj kredibilitet u poslovnim kategorijama energetske elektronike, mobilnosti, automatizacije i infrastrukture posvećuje globalnom dobavljaču rešenja za upravljanje napajanjem i toplotom – Delti Electronics.

Misija „Pružanje inovativnih, čistih i energetski efikasnih rešenja za bolje sutra“, fokusira se na rešavanje ključnih ekoloških pitanja za uštedu energije sa osnovnim kompetencijama u energetskoj elektronici i automatizaciji.

Delta nudi neke od energetski najefikasnijih energetskih proizvoda u industriji, uključujući prekidačke izvore napajanja sa efikasnošću preko 90%, telekomunikacionu snagu do 98% I PV pretvarače sa efikasnošću do 99,2%.

Kao distributeri renomiranog breda Delta, koji je razvio prvo svetsko napajanje za servere sertifikovano kao „80 Plus Titanium“, sa ponosom možemo istaći da kontinuirano unapređujemo naše inženjerske sposobnosti i posvećeni smo razvoju inovativnih rešenja za bolje sutra.

Kao odgovor na izazove klimatskih promena, Delta ostaje posvećena istraživanju i razvoju inovativnih proizvoda, rešenja i usluga koji štede energiju i koji značajno dopriose održivom razvoju čovečanstva.

Uređaji na struju

• Komponente

• Snaga i sistem

• Upravljanje ventilatorom

• Innergie

Infrastruktura

• IKT infrastruktura

• Energetska infrastruktura i industrijska rešenja

• Saobracaj i signalizacija i tuneli

• Vivitek

Automatizacija

• Industrijska automatizacija

• Automatizacija zgrada

• Robotika

• Pneumatika и Hidraulika

CliQ M serija napajanja na DIN šinu

CliQ M serija je jedno od ekološki najotpornijih izvora napajanja na DIN šinu na tržištu. Ima DNV GL I ABS sertifikat za rad u pomorskom okruženju, što ga čini idealnim za EV punjače instalirane u priobalnim područjima.

Iako kućište EV punjača obično pruža dovoljnu zaštitu za njihove unutrašnje komponente,

izdržljivost na pomorskom nivou dodaje dodatnu pouzdanost seriji CliQ M u ekstremnim uslovima.

CHROME serija napajanja na DIN šinu

Odaberite CHROME seriju kada želite da svojim EV punjačima pružite dodatnu zaštitu od opasnosti od požara.

Prvobitno projektovana za aplikacije u automatizaciji zgrada, ova serija je odobrena za NEC Class 2 i Limited Power Source (LPS), obezbeđujući najviši nivo zaštite od požara.

Serija je takođe idealna za EV punjače s ograničenim unutarnjim prostorom, budući da ima manji otisak.

Force-GT i LYTE II serija napajanja na DIN šinu

Force-GT i LYTE II su izvori napajanja opšte namene koja ispunjavaju većinu industrijskih zahteva, uključujući široke radne temperature, efikasnost prostora i energetsku efikasnost.

Vrhunska serija Force-GT takođe sadrži 2/3-fazne modele za situacije u kojima je potrebna veća gustina snage.

Naime, njihovo ugrađeno kolo konstantne struje čini ih idealnim za aplikacije punjenja.

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO

Jugoslovenska 2/13A,
Čukarica, Beograd
Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08 - 17h
Telefon: 011 257 1922
+381 64 659 66 55
+381 62 800 70 44
office@ep-solution.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti