Microsoft najavio da će lansirati ažuriranu verziju programa Windows 11

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Kompanija Microsoft najavila je da će 26. septembra lansirati ažuriranu verziju programa Windows 11.

Kako je navedeno u saopštenju, nova verzija predstavlja značajan korak napred u svetu računarstva vođenog veštačkom inteligencijom, koja će korisnicima pružiti visokopersonalizovano iskustvo u korišćenju računara.

Poboljšanja veštačke inteligencije su integrisana u Windows aplikacije poput Paint i Photos, a ostale nove funkcije uključuju više načina za snimanje sadržaja ekrana, razne nadogradnje za Clipchamp, Notepad i Outlook, navode iz kompanije Microsoft.

Takođe, najavljeno je uvođenje nove ere veštačke inteligencije integracijom Microsoft Copilot-a, dizajniranog tako da transformiše način interakcije ljudi sa tehnologijom, koristeći čet interfejs i jezičke modele, omogućavajući korisnicima da komuniciraju sa tehnologijom svakodnevnim govorom, a da sa druge strane dobijaju inteligentne odgovore i radnje koje su u skladu sa kontekstom.

Microsoft Copilot će od 26. septembra postati dostupan u sledećoj verziji Windows 11, a dostupnost će se proširiti na Bing, Edge i Microsoft 365 Copilot, koji će biti opšte dostupan za poslovne korisnike od 1. novembra 2023, zajedno sa Microsoft 365 Chat.

Izvor: 021

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti