Međunarodna konferencija o mineralnim resursima u Republici Srbiji

Komentari: 0

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje Osme međunarodne konferencije o mineralnim resursima u Republici Srbiji pod sloganom „Pokretačka snaga ekonomskog razvoja“ koja će se održatiu Beogradu, u Hotelu Metropol Palaceu utorak - sredu, 13 - 14. novembra, 2018. godine.

Zadovoljstvo nam je što će se na konferenciji obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su NJ.E. Kati Csaba, Ambasadorka Kanade u Srbiji, NJ.E. Denis Keefe, Ambasador Velike Britanije u Srbiji, NJ.E. Pertti Ikonen, Ambasador Finske u Srbiji, Zsuzsanna Hargitai, direktor za Srbiju Evropske banke za obnovu i razvoj, Biljana Rankić, predsednik Geološko-rudarske associjacije Srbije (GRAS), Aleksandar Obrenović, predsednik Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja (CANSEE), dr Milinko Radosavljević, direktor Rudarskog Instituta Beograd, dr Rade Jelenković, potpredsednik Srpskog geološkog društva (SGD), Keith Patterson, istražni menadžer za Zapadni Balkan kompanije Eldorado Gold Corporation, Branislav Grbović, regionalni direktor za južnu Evropu australijske kompanije Wood i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti rudarstva i geologije i fokusiraće se na značajan doprinos rudarskog sektora ekonomskom razvoju zemalja. Konferencija poseduje prezentacije najviših članova lokalne, regionalne i svetske poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika.

Takođe daje perspektivu svetskog rudarskog iskustva u domenu društveno odgovornog poslovanja, zdravlja i bezbednosti na radu, izazova zaštite životne sredine i pametnog rudarstva. Cilj ove konferencije je da poveže investitore i eksperte iz rudarskog sektora sa svim relevantim vladinim, finansijskim i društvenim stejk holderima.

Teme konferencije:

Zdravlje i bezbednost na radu - najbolje prakse

Rudarski projekti u Srbiji – pogled od strane industrijskih eksperata

Trendovi geoloških i rudarskih aktivnosti u svetu

Balans između projektnog finansiranja i pravnog okvira

Izazovi zaštite životne sredine: kako bi rudarski otpad mogao da se sanira u rudnicima

Društveno odgovorno poslovanje u rudarskom sektoru

Doprinosi rudarstva regionalnom razvoju - benefiti po lokalne zajednice

Srpski rudarsko - geološki depoziti i održivi razvoj

Pametno rudarstvo: digitalizacija opreme, tehnologije i industrije

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, ambasadaKanade, Velike Britanije, Australije i Finske u Srbiji, Geološko-rudarske asocijacije Srbije (GRAS), Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja (CANSEE),Rudarskog Instituta Beograd, Srpskog geološkog društva (SGD) a podržale su je kompanije South Danube Metals - deo Eldorado Gold korporacije i australijska kompanija Wood.

Pogledajte AGENDU

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju časopis INDUSTRIJA i poslovni portali SERBIA ENERGY i MINING SEE.

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva.

TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji takoi za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.


 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti