KONTROLA ELEKTROMOTORA U USLOVIMA SAVREMENE INDUSTRIJSKE AUTOMATIZACIJE

Komentari: 0

Motor Management kompanije Schneider Electric je nova pojačana ponuda za Industrijsku Automatizaciju koja omogućava napredno upravljanje industrijskom opremom, uz pristup upravljanju vašim elektromotorima koji obezbeđuje poboljšanu energetsku efikasnost, više sigurnosti i performansi za vaše motore i kompletna industrijska postrojenja.

Elektromotori troše 45% ukupno proizvedene električne energije širom sveta i 60% električne energije proizvedene u prerađivačkoj industriji.

Da biste maksimalno povećali vreme rada i eksploatacije postrojenja, praćenjem i procenom stanja opreme koristeći istorijske podatke, kvarovi motora i aplikacija mogu se izbeći u ranoj fazi. Schneider Electric može da ponudi širok asortiman proizvoda koji će vam pomoći u ovom pristupu.

Motori spadaju u kritičnu opremu u raznim industrijskim segmentima, a takođe su i veliki potrošači električne energije koji koriste u proseku do 60% električne energije u pojedinim industrijskim postrojenjima.

Motor Management ponuda kompanije Schneider Electric omogućava do 20% ušteda u investicijama zahvaljujući odgovarajućem nivou napona, i do 30% ušteda zahvaljujući odgovarajućem inženjeringu rešenja za upravljanje motorima.

Upravljanje električnim motorom je često povezano sa održavanjem motora, ali uključuje mnogo više.

Dotiče se višestrukih električnih, mehaničkih izazova i izazova održavanja za krajnje korisnike, dizajnere i proizvođače industrijske opreme.

Povezujući široku ponudu, kompetencije i znanje, Schneider Electric vam pomaže u održivoj integraciji motora u električne sisteme i industrijske procese.

Zavisno od potreba vaše aplikacije, novi EcoStruxure Motor Control Configurator software vam može pomoći u izboru komponenti za kontrolu i zaštitu vašeg elektromotora. 

Više informacija o kompletnoj Motor Management ponudi kompanije Schneider Electric možete saznati putem sledećeg linka.

https://lnkd.in/gwfSB6xr


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti