Kompletna logistika na jednom mestu

Komentari: 0

Logistička rešenja poslednje generacije, definisana prema potrebama različitih industrija sa fokusom na elektronsku, automobilsku, mašinsku ali i industriju potrošnih dobara.

Najkvalitetnije usluge u pravom trenutku, na adekvatno opremljenoj lokaciji.

Multimodalna konekcija između Kine i Evrope preko „China Train“ servisa

DB Schenker sada nudi bržu konekciju između Kine i Evrope, korišćenjem multimodalnog „China Train“ servisa, kombinacijom železničkog i drumskog transporta, od početne lokacije u Kini pa sve do krajnje destinacije bilo gde u Evropi.

Pored transporta punih kontejnera, DB Schenker sada po prvi put nudi pouzdano rešenje za transport manjih količina robe, odnosno transport zbirnih pošiljaka.

DB Schenker pruža bržu konekciju između Kine i Evrope, koristeći sopstvene kapacitete, kako za pune kontejnere tako i za manje LCL pošiljke, uz mogućnost distribucije LCL pošiljaka do krajnjih korisnika kroz Schenker-ovu mrežu. DB Schenker koristi redovne železničke linije, gde su početni terminali u Kini, Wuhan i Suzhou. Evropski terminali do kojih roba stize su Varšava, Hamburg i Duisburg.

Sa istih početnih Evropskih terminala funkcioniše otprema pošiljaka ka svim destinacijama u Kini.

DB Schenker Srbija, uspešno koristi pružena multimodalna transporta rešenja, gde klijentima na lokalnom tržištu nudi dodatnu opciju transporta robe sa dalekog istoka, pored standardnih servisa avionskog i pomorskog transporta.

Eward Kaiser, član upravnog odbora drumskog transporta objašnjava da je cilj da se pošiljka na siguran i efikasan način preveze i železničkim i drumskim delom rute, gde se klijentu nudi integrisano rešenje, od vrata do vrata uz (kraće) tranzitno vreme u poređenju sa pomorskim transportom robe.

Još od 2011. godine DB Schenker brojnim klijentima iz različitih industrija pruža uslugu transporta, koristeći redovne blok vozove na različitim rutama. Ovakav servis je najbolje rešenje za pošiljke za koje je bitno da budu transportovane brže nego brodom i jeftinije nego avionom.

Osnovne prednosti multimodalnog „China Train“ servisa su:

- Servis od vrata do vrata, za pune utovare i dotovare (manje količine robe)

- Redovne nedeljne otpreme robe železnicom na relacijama Kina- Evropa- Kina

- Distribucija do krajnjih korisnika korišćenjem drumske DB Schenker mreže

- Mogućnost praćenja pošiljaka na relaciji Terminal - Terminal

- Kraće tranzitno vreme u odnosu na standardan servis pomorskog transporta

- Značajno niže cene u odnosu na cene avionskog transporta robe

- Smanjenje štetnih CO2 emisija

Proizvodi i usluge

- Drumski transport

- Železnički transport

- Avio transport

- Pomorski transport

- Ugovorna logistika

- Specijalni servisi

www.dbschenker.com/rs


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti