Inovacije koje je napravio HellermannTyton

Komentari: 0

HellermannTyton vam nudi širok spektar rešenja za sve vrste proizvoda koji su vezani za kablove. U našem razgovoru sa gospodinom Jernejem Ahacom, rukovodiocem ekspoziture EAR-a, on nam pokazuje šta je iza HellermannTytona i koje inovativne proizvode kompanija nudi.

Časopis Industrija: Šta znači HellermannTyton?

Jernej Ahac: HellermannTyton je vodeći proizvođač i dobavljač kvalitetnih proizvoda za kablove. To znači sve oko kablova i ožičenja, osim samih žica.

Naša misija je da pružimo inventivna rešenja za sve izazove upravljanja kablom. Nastavili smo da rastemo u skladu sa potrebama elektrotehničara širom sveta od kada smo osnovani 1935. godine.

Danas, gde struja teče duž žice ili se podaci prenose duž optičkog kabla, proizvod marke HermannTyton je uvek blizu.

Časopis Industrija: Koliko dugo radite za kompaniju?

Jernej Ahac: Od 2007. godine radim za HellermannTyton. Ono što me je odmah privuklo kompaniji bilo je pozitivno i korisno ponašanje ljudi koji tamo rade. Ne zaboravljamo da naši klijenti zahtevaju uslugu i savete, ne samo delove.

Vodimo se jednostavnim motoom: prvo kupac. Iako smo suštinski međunarodna organizacija, još uvek smo na zemlji. Težimo da budemo lokalni partner za širok spektar elektrotehničkih i građevinskih izazova u svim granama industrije.

Časopis Industrija: Kakve proizvode ima HellermannTyton u svom portfoliju?

Jernej Ahac: Glavna ekspertiza kompanije HellermannTyton je u dizajniranju i proizvodnji kvalitetnih proizvoda za pričvršćivanje, fiksiranje, instaliranje, povezivanje, izolaciju, zaštitu i identifikaciju električnih kablova i rešenja za povezivanje sa mrežom. Asortiman pojedinačnih proizvoda je ogroman.

Naš katalog standardnih artikala uključuje kablovske vezice i nosače, tehničke trake, termoskupljajuće cevi, cevovode, rukavice i zaštitu na rubovima, alate za ugradnju i identifikaciju žica kao markere, oznake i nalepnice.

Časopis Industrija: Šta razlikuje HellermannTyton od konkurencije?

Jernej Ahac: U HellermannTyton-u smo ponosni na otkrivanje onoga što vam zaista treba, a ne samo na prodaju sledećeg najboljeg artikla. Kao posledicu toga, imamo veoma širok portfolio koji možete izabrati.

Nudimo različite karakteristike dizajna i proizvoda tako da naši kupci mogu lako da zadovolje bilo koji zahtev za aplikaciju ili industrijski standard.

Zato što obraćamo pažnju na sitne detalje koji čine razliku - kao što su kvalitet materijala ili upotrebljivost - inženjeri, tehničari i električari širom sveta veruju da naš brend ispunjava obećanja koja smo dali.

Časopois Industrija: Koje inovacije ćete predstaviti na sajmu u Beogradu?

Jernej Ahac: Donosimo niz nedavnih primera naše inventivnosti u Beograd. Uzmimo na primer Ratchet P-Clamp. Ovo je evolucijski dizajn koji rešava ograničenja konvencionalnog p-clip-a za instalatere i tehničare za održavanje.

Posetioci sajma takođe mogu da uzmu uzorak FlekTack-a, prvog samolepljivog nosača kablova koji se lepi za zakrivljene ili ugaone površine. I poslednje, ali ne i najmanje važno, dođite i vidite kako smo kombinovali RFID tehnologiju sa svestranošću kablovske vezice da prevaziđemo nedostatke bar kodova na etiketama u teškim industrijskim okruženjima.

Posetite nas u hali 3 na štandu 3022 na sajmu Tehnike od 21.05. do 24.05. u Beogradu i otkrijte naše proizvode!


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti