Hexagon je lansirao PC-DMIS 2019 R2

Komentari: 0

PC-DMIS 2019 R2 (drugo izdanje za 2019. godinu) pruža nove mogućnosti, omogućava lakšu upotrebu i poboljšava doživljaj korisnika

Hexagon-ovo odeljenje Manufacturing Intelligence lansiralo je PC-DMIS 2019 R2 (drugo izdanje), najnovije izdanje najpopularnijeg svetskog softvera za merenje.

PC-DMIS 2019 R2 uvodi početnu stranicu (Home Page), nov način interakcije sa PC-DMIS koji olakšava korišćenje, poboljšava produktivnost i na atraktivan i intiuitivan način približava sadržaj korisniku, bez obzira da li je ovaj usredsređen na osmišljavanje rutina merenja ili na njihovu fabričku primenu.

Home Page predstavlja bitno pojačanje tradicionalnog glavnog ekrana PC-DMIS, putem kojeg nedavno prikazani i omiljeni programi postaju dostupni direktno sa kućnog ekrana. Korisnici mogu obrazovati foldere i organizovati rutine merenja u skladu sa sopstvenim potrebama.

Home Page, neposredno u PC-DMIS, takođe donosi i koristan sadržaj i podršku. Korisnici sada imaju na raspolaganju besprekoran pristup novostima u vezi sa proizvodima, kontakt sa podrškom, korisne video prezentacije, centar za ideje PC-DMIS i redovni bilten PC-DMIS (za šta je potrebno imati SMA).

Već sada široke mogućnosti PC-DMIS dalje se proširuju novom opcionom podrškom za beskontaktni senzor hrapavosti Breitmeier Messtechnik. Omogućavajući korisnicima da prvi put do sada izmere hrapavost u PC-DMIS, ovaj interfejs, lak za upotrebu, omogućuje im i da, samo jednim klikom, stvore komandu za pregled hrapavosti, bez potrebe za iscrpnom obukom ili za savladavanjem novog softvera.

Nova funkcija Thickness Colormap function korisniku pruža jasni, intuitivni grafički prikaz debljine bilo kojeg sastavnog dela. Ova funkcija može bilo da prikaže izmerenu debljinu korišćenjem podataka iz rečnika Mesh ili iz oblaka tačaka ili se može koristiti tako da prikaže odstupanja od modela CAD model, omogućavajući korisniku da odmah vidi na šta je potrebno obratiti pažnju.

Još jedno značajno pojačanje odnosi se na uvođenje novih mogućnosti u omiljeni alat koji pripada ovom softveru - GD&T Selection from Capture.

Kada je proizvedena u prvom izdanju za 2019. godinu, ova nova funkcija doprinela je tome da se promeni način na koji se podaci o toleranciji oblika i položaja (GD&T) dodaju u program za merenje. Sada je poboljšano optičko prepoznavanje karaktera, uključujući okvire kontrole funkcija, geodetske sisteme i ciljeve tih sistema.

Zahvaljujući funkciji Ring Light Migration, korisnici sada mogu prebacivati programe za merenje iz jedne mašine u neku drugu mašinu, tj. neku koja brže i sa manje grešaka koristi različite prstenaste svetlosne konfiguracije. Ovo omogućava efikasno kretanje programa na mašinama koje nisu priključene na internet, čime se produktivnost mašina povećava da maksimuma.

Poboljšanja u aplikaciji Measurement Strategy Widget omogućavaju brzo i lako menjanje uobičajenih parametara za merenje, bilo putem jedne funkcije ili putem obrasca funkcija bez potrebe za pristupom dijalozima sa velikim brojem funkcija. 

“Veoma nam je drago što možemo da izdamo ovu najnoviju verziju našeg softvera za merenje PC-DMIS, vodećeg na tržištu”, kaže Stephen Graham, predsednik Odeljenja za merni softver pri Hexagon Manufacturing Intelligence.

“Drugim izdanjem PC-DMIS za 2019. godinu nastavlja se naša strategija ispunjavanja potreba kupaca mernih uređaja putem inovativnih rešenja koja štede vreme, podstiču produktivnost i omogućavaju našim korisnicima da stvore strategije za još pametniju proizvodnju. Poboljšanja u ovoj verziji još nas više približavaju savršenoj ravnoteži između korisničkog iskustva i sposobnosti.” 

Ovo je drugo od dva glavna izdanja PC-DMIS koja su izašla u 2019. godini, uz servisne pakete koji se neprestano ažuriraju, da bi se obezbedila maksimalna pouzdanost platforme. Drugo izdanje PC-DMIS 2019 (PC-DMIS 2019 R2) može se odmah preuzeti, bilo sa vebsajta HexagonMI.com ili putem Universal Updater-a.

Više informacija možete dobiti u lokalnim Hexagon-ovim poslovnicama i kod trgovaca. 

O Hexagonovom Odeljenju za proizvodni softver (Manufacturing Intelligence Division)

Hexagon je svetski lider u oblasti senzorskih, softverskih i autonomnih rešenja. Upravljamo podacima da bismo pojačali efikasnost, produktivnost i kvalitet u industrijskim, proizvodnim, infrastrukturnim, bezbednosnim i mobilnim aplikacijama.
Naše tehnologije oblikuju urbane i proizvodne ekosisteme da bi bile povezanije i samostalnije i na taj način obezbeđuju održivu budućnost koja se neprestano razvija.

Hexagonovo Odeljenje za proizvodni softver nudi rešenja koja, u cilju unapređenja proizvodnje, koriste podatke iz oblasti dizajna i inženjeringa, proizvodnje i merenja.

Za više informacija posetite hexagonmi.com.
Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) ima približno 20.000 zaposlenih u 50 zemalja i ostvaruje neto prodaju od približno 3,8 milijardi evra.

Saznajte više o ovome na hexagon.com i pratite nas na @HexagonAB.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com
HexagonMI.com


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti