Firme iz Vojvodine posetile Sajam noviteta u industriji

Komentari: 0

U hotelu Sheraton, održan je Sajam noviteta u industriji: Zaštita na radu, lepljive trake, lepkovi i brusni materijali, u organizaciji firmi GM Inženjering i 3M.

Ovaj događaj okupio je brojne firme i proizvodne delatnosti iz Vojvodine, omogućio im da se upoznaju sa novitetima i razgovaraju o mogućnostima za unapređenje proizvodnih procesa.

Na ovom sajmu, preduzeća i proizvodni sistemi iz Vojvodine imali su jedinstvenu priliku da steknu uvid u najnovije tehnologije i rešenja u oblastima zaštite na radu, lepljenja i brušenja koje nudi kompanija 3M.

Predstavnici firmi su sa prodajnim timom iz GM Inženjeringa razgovarali o konkretnim izazovima sa kojima se u proizvodnji susreću i o mogućim odgovorima na njih.

Sajam je bio mesto za razmenu informacija i iskustava, kao i za diskusiju o potencijalima za dalje unapređenje industrije i proizvodnje.

Direktor GM Inženjeringa, Ratko Jokić, izrazio je zadovoljstvo zbog održavanja sajma i istakao njegovu važnost za industrijalce u ovom delu Srbije.

"Drago mi je što smo imali priliku da se sastanemo sa našim partnerima u Vojvodini i predstavimo im proizvode i tehnologije našeg partnera, firme 3M.

Ovo je bila jedinstvena prilika i za nas kao firmu da se u nešto neformalnijem okruženju informišemo o proizvodnim procesima u ovoj regiji, što je od izuzetnog značaja za nas kao distributera.

Samo razmenom informacija možemo doći do optimalnih rešenja za unapređenje proizvodnje i industrije."

Ovo je drugi po redu Sajam noviteta u industriji koji je organizovao GM Inženjering.

Ovakvi događaji imaju za cilj da se približimo postojećim i potencijalnim kupcima, kreiramo prostor za razmenu iskustava i ukažemo na trendove i mogućnosti za dodatno unapređenje u proizvodnim sistemima.

Predstavnici firmi i preduzeća iz Vojvodine su sa ovog sajma otišli sa novim saznanjima, kontaktima i uvidima značajnim za dalje unapređenje svojih proizvodnih procesa.

GM Inženjering i 3M ostaju posvećeni podršci lokalnoj industriji i očekujemo da će ovakvi događaji doprineti daljem napretku sektora.
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti