ENERGIZE DOO - PROMOCIJA DOMAĆIH PROIZVODNIH KOMPANIJA KROZ ZELENU ENERGIJU

Komentari: 0

RAMONA, Čenej

Kompanija Ramona d.o.o. iz Čeneja je napredna kompanija u zaštiti životne sredine, koja je uspela u teškim uslovima tržišta da se odluči za delatnost reciklaže plastike.

Direktor kompanije Dejan Radojević ima viziju kako da pomogne u zaštiti životne sredine i kroz implementaciju najnovijih tehnologija unapređuje proces reciklaže i cirkularne ekonomije kroz proizvodnju proizvoda od recikliranih materijala.

Naša kompanija Energize d.o.o. iz Beograda imala je čast da bude deo tehnološkog napretka ove kompanije kroz kompletan posao implementacije solarne elektrane za sopstvenu potrošnju, #zeroinjection princip rada elektrane i merenje kvaliteta električne energije u ovom postrojenju 2021. godine.

Uskoro kompanija Ramona d.o.o. postaje kupacproizvođač električne energije #prosumer. Želimo da promovišemo napredne proizvodne kompanije kroz zelenu energiju i duboko verujemo da je reciklaža, kao i solarna energija, posao budućnosti.

Bio Energy Point, Boljevac

Nakon desetogodišnjeg vrednog rada, zalaganja i truda, Energize d.o.o. konačno može sa ponosom da se pohvali najvećim dostignućem do sada – uspeli smo da uspešno završimo i drugu fazu i implementiramo najveću krovnu instalaciju u Srbiji, instalisane snage 2.8MWp!

Ono što karakteriše ovu instalaciju jeste jedinstvenost objekta na kome se nalazi – solarna elektrana za sopstvenu potrošnju na postrojenjima za proizvodnju peleta i postrojenja za proizvodnju električne i toplotne energije iz bio-mase kompanije Bio Energy Point d.o.o. u Boljevcu.

Kompanija Bio Energy Point d.o.o. osnovana je 2007. godine i registrovana je za obavljanje delatnosti u okviru obnovljivih izvora energije, dok je 2008. godine ušla u oblast proizvodnje najkvalitetnijeg peleta.

Uz sve to, ova kompanija uspešno štedi najveće količine emisije CO2 u istoriji Srbije i konstantno teži prilagođavanju svojih proizvodnih procesa zaštiti životne sredine.

Upravo i iz tog razloga, saradnja naših kompanija dovela je do izvođenja jednog savremenog i društveno odgovornog projekta, uz maksimalno poštovanje propisa i svih sigurnosnih protokola.

Čeda Press, Šimanovci

Kompanija Čeda Press d.o.o. osnovana je pre skoro tri decenije u Beogradu.

Osim toga što je proizvođač, Čeda Press d.o.o. se bavi i distribucijom proizvoda za jednokratnu upotrebu u oblasti medicine, stomatologije i kozmetike.

Takođe, već više od 20 godina, kompanija Čeda Press d.o.o. se bavi i prodajom tehnološki najnaprednije mašine za industriju papira (toalet papira, maramica, salveta i slično).

Uz pomoć najnaprednije tehnologije i opreme, korišćenja visokokvalitetnih sirovina iz evropskih fabrika, ali i postavljanjem uređene organizacione strukture i visoke profesionalnosti, kompanija Čeda Press d.o.o. uspela je da se pozicionira kao jedna od vodećih fabrika ove vrste proizvoda na svetskom tržištu.

Kao društveno odgovorne kompanije, Čeda Press d.o.o. i Energize d.o.o. ušle su u saradnju i u martu 2022. godine uspešno implementirali sistem solarne elektrane za sopstvenu potrošnju instalisane snage 65.1kWp na krovovima objekata ove svetski priznate kompanije.

BlikProdukt, Kikinda

BlikProdukt d.o.o. je osnovana 01.08.1991. kao pravni sledbenik SZR “Blik “ nastale 1984. god. u Novom Sadu u Republici Srbiji.

Kompanija zaokružuje sve segmente u proizvodnji fleksibilne ambalaže što omogućava kreiranje i proizvodnju kompletnih rešenja u industriji pakovanja.

U novembru 2021. godine, saradnjom naše dve kompanije došlo je do puštanja u rad solarne elektrane za sopstvenu potrošnju instalisane snage 342kWp!

Delta House, Novi Beograd

Delta House je moderna, luksuzna poslovna zgrada klase A, u srcu glavnog poslovnog dela Novog Beograda, u ulici Vladimira Popovića.

Poslovna zgrada Delta House je projektovana u skladu sa LEED standardima, a kancelarije se mogu prilagoditi konkretnim potrebama zakupca.

U saradnji sa Delta House, Energize d.o.o. uspeo je da izvede prvi projekat na krovu poslovne zgrade, solarnu elektranu instalisane snage 81kWp koja je po svim standardima, uz poštovanje procedura i propisa, nakon sticanja uslova puštena u rad u julu 2021. godine.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti