Električni trotinet – konstrukcija, upotreba, bezbednost

Komentari: 0

Svi smo svedoci, a neretki i protagonisti, bukvalno revolucije transporta koju nam donosi elektrifikacija vozila. Jedan od najočiglednijih i verovatno najbržih transformacija se dogodila kada je u pitanju lična mobilnost i električni trotineti su se pronašli kao, za mnoge, idealna varijanta prevoznog sredstva.

Dovoljno je mali i lagan ali opet dovoljno okretan, brz i sa dovoljnom autonomijom da se može koristiti u naseljenom mestu i kao osnovno prevozno sredstvo, ali i kao dopunsko u kombinaciji sa automobilom ili javnim gradskim prevozom.

Jedina mana, naravno ne može sve biti idealno, je što je putna infrastruktura neprilagođena i javili su se mnogi izazovi po ovom pitanju.

Kako zaštiti pešake od električnih trotineta ako se oni koriste na trotoaru, odnosno kako zaštiti vozače trotineta ako se oni koriste na ulici i kombinuju se sa „motornim vozilima“ u klasičnom smislu?

YT kanal Elektro Balkan je u ovoj emisiji predstavio varijantu jednog od najpopularnijih modela na našem tržištu ali se delimično pozabavio i aspektima upotrebe i bezbednosti.

Pogledajte!

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti