Eaton BeamTech svetiljke

Komentari: 0

U slučaju nestanka struje, kako bi se sprečila panika, pružila pomoć i obezbedili uslovi za bezbednu evakuaciju iz objekta, potrebno je da velike otvorene površine budu jasno osvetljene.

Eaton BeamTech nudi rešenje za područje antipanik rasvete širokog i uskog osveljenja (za otvorene prostore, puteve za evakuaciju, kao i za isticanje sigurnosne opreme u skladu sa standardima).

Eaton svetiljka BeamTech ima pokretnu glavu, koja može da se izvuče za 900 i da se rotira 3550, dok se pritiskom na taster može izabrati opcija širokog ili uskog svetlosnog snopa.

BeamTech svetiljka se može podesiti tako da jedna glava osvetljava pod širokim uglom, dok je druga usmerena na alarm ili aparat za gašenje požara, kako bi zadovoljila zahteve standarda EN 1838:1.

Eaton svetiljka BeamTech ima širok opseg primene i može se koristiti u visokoregalnim skladištima, industrijskim objektima, tržnim centrima, fabrikama, zgradama, bolnicama, koncertnim halama, stadionima, ustanovama kulture...

Stepen zaštite IP65 i otpornost na udarce IK07 čine je idealnom za industrijsku primenu. Ima integrisanu libelu, koja omogućava pravilno postavljanje i laku montažu.

Eaton BeamTech svetiljka može da se postavi na visinu do 30m sa optimalnim razmakom između dva izvora svetla od 36,8m (43,1m) za 1 luks (0,5 luksa) osvetljenja, što BeamTech svetiljku čini adekvatnom svetiljkom za skladišta i objekte sa velikom visinom.

Modeli iz Eaton BeamTech linije postoje kao samostalne sigurnosne svetiljke sa sopstvenom baterijom i opcionom funkcijom kao što je daljinsko upravljanje ili centralnobaterijski sistem.

Obe poseduju ENEC sertifikat u skladu sa standardom EN60598-2-22.

Linija Eaton BeamTech raspolaže modelima sa jednom, dve i četiri LED svetlosne glave u različitim varijantama koje daju osvetljenje od 250lm, 400lm, 500lm ili 1000 lm.

Za detaljnije informacije o ovom, ali i o drugim Eaton proizvodima, možete nas kontaktirati:
Eaton Electric d.o.o.
Omladinskih brigada 90b
officebelgrade@eaton.com
11070 Beograd, Srbija
Mobile: +381 64 88 44 008
www.eaton.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti