Domaće kompanije na onlajn sajmu nameštaja i enterijera „INTERZUM@home“

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO), organizuje predstavljanje domaćih kompanija iz sektora drvne industrije na specijalizovanom sajmu nameštaja i enterijera „Interzum@home“ .

Sajam traje od 4. do 7. maja, a ove godine zbog pandemije koronavirusa održava se onlajn putem digitalne platforme INTERZUM.

Preko digitalne platforme ponudu će predstaviti: TOPWOOD, Beograd, STANDARD FURNITURE SERBIA Ćuprija, BOREAL Ruma i CROWN FOREST Ivanjica.

„Naša drvna industrija prepoznata je kao jedna od četiri prioritetne industrijske grane sa najvećim potencijalom za rast i razvoj, pa je i ovaj sajam prava prilika za predstavljanje domaćih proizvođača parketa, prozora i vrata, kao i proizvođača građevinskih elemenata od drveta i delova nameštaja,“ ocenila je Bojana Lalović iz Privredne komore Srbije (PKS).

Lalović ističe da je jedna od glavnih uloga Komore podrška članicama da unaprede poslovanje u inostarstvu, da izađu na nova tržišta i nađu nove kupce.

INTERZUM je među vodećim svetskim sajmovima nameštaja i enterijera, namenjen dobavljačima iz oblasti drvne industrije. Održava se svake druge godine, a poznat je i po velikom broju dogovorenih poslova. 

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti