DB SCHENKER PREDSTAVLJA DIGITALNU PLATFORMU

Komentari: 0

DB Schenker se bavi drumskim transportom roba preko 140 godina i lider je u pružanju ovih usluga u Evropi. Poseduje gustu mrežu koja povezuje najvažnije privredne regione u više od četrdeset evropskih zemalja. O tome na koji način ova renomirana kompanija opstaje na liderskoj poziciji, razgovarali smo sa gospođom Jelenom Kojić, direktorkom operacija Schenker-a u Srbiji.

„Otvoreni smo za kontinuirane promene, inovacije i modernizaciju. Osluškujemo tržište i proaktivno unapređujemo kompanijske procese i tehnologiju poslovanja. Našim klijentima, koji takođe prate trendove, na taj način omogućujemo unapređenje sopstvenog biznisa. Autentični smo i transparentni. U tome je ključ našeg uspeha!

Elektronsko poslovanje je deo savremenog radnog okruženja, a interakcija sa veštačkom inteligencijom postaje potpuno prirodna. Podržavamo uspeh četvrte industrijske revolucije i verujemo da će nam budućnost biti veoma inspirativna. Krupnim koracima Schenker već ulazi u budućnost. Naš moto je da je ona već sada ovde i to, između ostalog, dokazujemo i lansiranjem nove jedinstvene mogućnosti „online logistike“ .

DB Schenker je razvio novu platformu „Connect 4.0“ koja omogućava našim klijentima da drumskim, avio i pomorskim transportom praktično otpremaju pošiljke putem interneta, jednostavno klikom miša. Profesionalna logistika je jednostavnija nego ikad.

Spojili smo naše usluge na jednoj platformi - što predstavlja značajan korak u našoj strategiji kada je digitalizacija u pitanju. Sve vreme smo se vodili potrebama naših klijenata i uspeli savremenu online kupovinu da uvedemo u B2B logistički posao.

Bilo da se radi o velikoj korporaciji ili malim i srednjim preduzećima, svaki klijent DB Schenker može koristi ti platformu „Connect 4.0“ za generisanje ponuda u realnom vremenu i procenu vremena isporuke. Takođe, platforma se može koristiti za praćenje robe, kao i za kreiranje i distribuciju izveštaja o pošiljci.

U drumskom transportu, platforma je uspešno testirana u Nemačkoj i Španiji. Naši klijenti širom Evrope moći će da koriste digitalni interfejs i sa samo nekoliko klikova moći će da transportuju svoju robu povoljno i lako širom Evrope, od Madrida do Moskve.

Platforma obuhvata kompletan portfolio naših proizvoda u drumskom transportu i klijentima omogućava izbor između zbirnog tansporta, dotovara i punih utovara.

Rezultat naših stremljenja ka digitalizaciji biće potpuno digitalizovan proces od ponude do fakture. Direktna i lična komunikacija sa našim klijentima će, naravno, ostati važan aspekt naše onovne delatnosti .

Međutim, novi digitalni interfejs omogućiće naročito malim i srednjim klijentima lako koršćenje najjače drumske mreže u Evropi na najkvalitetniji način.

Online kupovina je postala standard u B2C sektoru. Sada i drumski transport prepoznaje benefite koji proizilaze iz ovakvog oblika poslovanja.

Schenker na ovaj način pravi još jedan važan korak ka digitalnoj budućnosti i planira dugoročan uspeh.“

DB SCHENKER

www.dbschenker.com/rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti