Cyber zaštita po meri malih i srednjih preduzeća

Komentari: 0

Razvoj sopstvenog biznisa podrazumeva stalno donošenje odluka. Neke od njih su veoma izazovne i određuju pravac u kom će se sam biznis kretati i tempo kojim će rasti.

Jedna od jednostavnijih trebalo bi da bude zaštita poslovanja u digitalnom okruženju.

No, ni ovo nije baš tako lako.

Vlasnici malih i srednjih preduzeća često ne znaju odakle početi i kako pristupiti sopstvenoj cyber bezbednosti.

Za razliku od korporacija, oni nemaju na raspolaganju timove inženjera sa iskustvom. I to je prostor koji zlonamerni pojedinci često koriste.

Ekspertizu, neophodne stručnjake i partnere od kojih mogu saznati sve o cyber bezbednosti, ova preduzeća mogu pronaći u specijalizovanim cybersecurity kompanijama.

Imajući na umu izazove malih i srednjih preduzeća, ove kompanije kreiraju specijalne pakete namenjene biznisima koje rastu.

Među njima je i SME Guardian Pack PULSEC Grupe, specijalizovane za implementaciju tehnoloških rešenja i pružanje servisa u cyber bezbednosti.

SME Guardian Pack je dvodelni set usluga koji donosi kompletnu zaštitu poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Prva usluga - Smart Protect - omogućava zaštitu uređaja i podataka, i pripremu infrastrukture organizacije za primenu naprednih cybersecurity rešenja.

Ono što će vlasnicima biti naročito značajno jeste to što je dvadesetčetvoročasovni monitoring sastavni deo ove usluge.

To znači da se možete posvetiti razvoju svog biznisa, a stručnjaci bezbednosno-operativnog centra PULSOC, koji funkcioniše pod okriljem PULSEC Grupe, će pratiti rad sistema i reagovati ukoliko uoči bilo kakav cyber napad.

Gubitak podataka može ugroziti reputaciju i poslovanje, a ovakve negativne scenarije moguće je preduprediti odgovarajućim back up-om.

Sa ovim na umu kreirani su ReStore paketi - kao druga usluga SME Guardian Pack, zahvaljujući kojoj obezbeđujete prostor za čuvanje podataka i siguran pristup istim u slučaju fizičkog oštećenja uređaja ili cyber napada.

Uvek je pravo vreme da se zaštitite i preventivnim dejstvom sprečite negativne efekte koji mogu nastati kao posledica cyber napada.

Neka prvi korak bude informisanje, a kako je znanje imperativ, ne oklevajte da se za sajber zaštitu po meri malih i srednjih preduzeća obratite stručnjacima.

O PULSEC GRUPI:

PULSEC Grupa predstavlja sistem kompanija specijalizovanih za implementaciju naprednih cybersecurity rešenja i usluge u oblasti cyber bezbednosti.

Čine je kompanije PULSEC i PULSOC, koje zahvaljujući prisustvu u zemljama Zapadnog Balkana i EU svoje usluge pružaju širokom spektru klijenata na različitim tržišta.

Kompanija PULSEC vrši security analize i procene, na osnovu kojih uz konsultacije sa klijentom kreira i implementira cybersecurity strategiju i rešenja u skladu sa njihovim potrebama, dok bezbednosno-operativni centar PULSOC 24/7, 365 dana u godini nadgleda sistem, vrši detekciju i odgovara na potencijalne pretnje po cyber bezbednost svojih klijenata i to sve georedundantno – iz Beograda, Banja Luke i Beča.

Više informacija o uslugama kompanija PULSEC grupe potražite na sajtovima i društvenim mrežama.

PULSEC sajt: www.pulsec.com
PULSOC sajt: www.pul-soc.com
INSTAGRAM: @pulsec.cybersecurity
LINKEDIN: PULSEC 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti