Časopis Industrija vam poklanja ulaznicu za beogradski Sajam tehnike

Komentari: 1

Poštovani čitaoci časopisa Industrija,

Veliko nam je zadovoljstvo da naše drago izdanje izlazi prvi put na 200. strana. Nadamo se da će svako od vas uspeti nešto interesantno da pronađe, pročita ili napravi neki nov poslovni kontakt.

U saradnji sa Beogradskim sajmom, ove godine svako ko ima novi primerak Industrije moći će besplatno da poseti Sajam tehnike koji će se održati od 21. do 24. maja.

Na strani 167. nalazi se oglas za Sajam tehnike, u čijem donjem delu se nalazi formular koji treba popuniti, iseći i odneti na biletarnicu sajma - gde ćete dobiti ulaznicu potpuno besplatno!

Ova ulaznica važi za ceo jedan dan na sajmu.

Ako vam bude žao što ste jednu stranicu isekli iz vašeg omiljenog časopisa – dođite na naš štand u hali 1a, gde ćemo vam sa zadovoljstvom dati novi primerak za kolekciju.

Lepa saradnja sa Beogradskim sajmom se nastavlja...

Očekujemo vas na sajmu.

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Ostoja
08.05.2019 09:22
Zahvaljujem se vama sto ste pisali o mojim naucnim dostignucima. Konstruisao sam integralni motor za pogon urdaja koji idu na tecna goriva. Motor koristi tecna goriva u kombinaciji sa emulzijom. Gorivo 40% a emulzija 60% vozili postze znatno uvecan obrtni moment .List je drustveno koristan. Sva najbolje Borka , supruga i Ostoja Rajic Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti