Beograd oprema radnu zonu u Rušnju

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za opremanje radne zone R3 u Rušnju, u ulici Tavančići 3. deo, saobraćajnom i komunalnom infrastrukturom.

Predmet nabavke je projekat za rekonstrukciju vodovodne mreže i i zgradnja saobraćajne infrastrukture za potrebe radne zone. Potrebna su idejna rešenja, projekti za građevinsku dozvolu, projekti za izvođenje radova i geodetske podloge.

Za ulicu Tavančići 3. deo poprečnim profilom je predviđen kolovoz širine 7 m (2 x 3,50 m) i obostrani trotoari širine 2 m. Dužina saobraćajnice je oko 200 m, a orijentaciona površina kolovoza predviđenog za izgradnju iznosi oko 1.400 m2.

Projektom je potrebno i obuhvatiti osvetljenje dela saobraćajnice Tavančići 3. deo (dužine oko 200 m), kao i rešenja za zaštitu elektroenergetskih vodova i telekomunikacionih objekata koji mogu biti ugrožena radovima na izgradnji dela saobraćajnice Tavančići 3. deo.

Kada je reč o vodovodnoj mreži, na lokaciji postoji azbestno-cementni vodovod u ulicama Beogradska i Trinaestog septembra, a za potrebe priključenja radne tone gradiće vodovdna mreža dužine oko 200 m do mesta priključenja na postojeću mrežu, za koju se planira rekonstrukcija.

Tender ističe 31. maja.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti