Belgrade Youth Fair 2020 u onlajn formatu 29. i 30. oktobra

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

U Srbiji će se 29. i 30. oktobra, ove godine u interaktivnom online formatu, održati šesti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat, saopštili su organizatori.

Program će trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

- Ove godine, zbog pandemije, Belgrade Youth Fair će biti organizovan u interaktivnom online formatu, ali sa ispunjenjem svih očekivanja kandidata i poslodavaca. I ove godine će biti predstavljeni mnogobrojni programi praksi i zapošljavanja, benefiti koje svaka od kompanija može da ponudi, a svi prisutni će moći da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama.

Takođe, ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština - istakao je Miloš Čevizović, projektni menadžer projekta.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

• Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;

• Šta sve treba znati sa pravne strane prilikom zapošljavanja i Ugovora o radu;

• Karijerni put uspešnih ljudi;

• Kako pronaći idealan posao;

• Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Studenti i diplomci, kao i osobe koje traže novi posao, već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/, a one će svim kompanijama koje učestvuju na sajmu biti prosleđene i dostupne do kraja godine, navodi se u saopštenju Sajma.

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti