TROX - Jedna ventilaciona rešetka – preko 3.000 varijanti

Komentari: 0

Jedna ventilaciona rešetka – preko 3.000 varijanti.

Trox sa ponosom predstavlja nove ventilacione rešetke x-grille modular izrađene od aluminijuma, sa modularnom konstrukcijom, koje su dostupne i kao linijske rešetke.

Bilo da se radi o radionici ili kancelariji, industrijskom ili stambenom objektu – sa novim tipom rešetke X-GRILLE modular TROX omogućava skoro neograničen izbor kada su u pitanju ventilacione rešetke.

Okvir, jezgro rešetke, način pričvršćivanja, ugradbeni ram, dopunski pribor, boje i veličine – sve se može slobodno konfigurisati.

Kao rezultat toga na raspolaganju je preko 3.000 mogućih varijanti za jedan jedini standardizovani proizvod.

Obezbeđena je jednostavna zamena postojećih TROX ventilacionih rešetki zahvaljujući identičnim dimenzijama otvora za ugradnju.

Kompanija TROX Austria, Predstavništvo Srbija bila je pokrovitelj izložbe prošlogodišnjeg, 52. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH.

SMEITS-ova priznanja za 2021.

Trideset četvrta sednica Skupštine SMEITS-a održana je 2. marta 2022. Na osnovu Pravilnika o izboru počasnih i zaslužnih članova i dodeli ostalih priznanja SMEITS-a, priznanja SMEITS-a za 2021. godinu dodeljena su sledećim koleginicama i kolegama.

Medalja „Branislav Đaković“

• Najviše priznanje SMEITS-a za 2021. godinu, medalju „Branislav Đaković“ dobio je prof. dr Martin Bogner, Mašinski fakultet, Beograd.

Zaslužni član SMEITS-a

• Zvanje Zaslužnog člana SMEITS-a za 2021. dobio je prof. dr Radivoje Mitrović, Mašinski fakultet, Beograd.

Počasni član SMEITS-a

• Zvanje Počasnog člana SMEITS-a za 2021. godinu dobila je Irena Popović, direktorka predstavništva, TROX Austria GmbH, Predstavništvo Srbija.

Izvor: SMEITS

 




 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti