Kompanija NUMIKON d.o.o. na 6. međunarodnom kongresu Dani inženjera mašinstva

Komentari: 0

Kompanija NUMIKON d.o.o. najboljom prezentacijom u poster sekciji uspešno je zaokružila svoj nastup na 6. međunarodnom kongresu Dani inženjera mašinstva.

Na nedavno održanom 6. međunarodnom kongresu Dani inženjera mašinstva u Vodicama, stručnjaci kompanije NUMIKON učestvovali su sa posebno opremljenim štandom na kojem su se mogle isprobati najnovije verzije Hexagon i Bricsys programskih rešenja, ali i sa četiri stručna rada.

Kroz prezentaciju stručnih radova pokazalo se i podelilo iskustvo s kojima se NUMIKON sreće u svakodnevnom radu, gde su se posebno istakli Andrea Viljevac sa stručni radom „Analiza naprezanja i elastičnosti plastičnih i cevovoda ojačanih staklenim vlaknima“, s kojim je zaključen kongres, i Dino Rendulić sa stručnim radom naziva „Primena MKE kod projektovanja i proračuna opreme pod pritiskom“.

Stručni rad Dine Rendulić koji poredi 2 popularne metode proračuna opreme pod pritiskom metodom konačnih elemenata: „metoda kategorije naprezanja“ i „direktna metoda“ -odabran je za kategoriju „poster sekcija“ i bio je izložen svim posetiocima kongresa da za vreme njegovog trajanja odaberu tri najbolja rada po svojem mišljenju.

U konkurenciji od 24 izložena rada, Dino Rendulić je dobio najviše glasova posetilaca kongresa i time osvojio prvu nagradu „Najbolji rad u poster sekciji“.

Na kongresu NUMIKON je održao četiri predavanja, među kojima je posebno bilo zapaženo i prodajno-stručno predavanje direktora Zdravka Ivančića na temu „Implementacija BIM-a u inženjerskoj kompaniji“ što je dodatno potvrdilo strategija NUMIKON-a prema BIM svijetu.

 


NUMIKON d.o.o.
Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb, Hrvatska
numikon@numikon.hr
www.numikon.hr

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti