Hexagon otvorio novi demo centar u Sloveniji, u Šentjanžu pri Dravogradu

Komentari: 0

Hexagon Manufacturing Intelligence otvorio je 5. marta 2019. godine novi demo centar u Sloveniji, u mestu Šentjanž pri Dravogradu.

Vrpcu su presekli menadžer proizvodne linije stacionarnih mernih uređaja za CO CEE Daniele Andrea Gastaldo, menadžer Leica proizvodne linije Christian Hellwig i direktor slovenačke filijale Marko Modic.

Ovom prilikom je predstavljen novi Leica Absolute Tracker ATS600 - prvi ikada direktno skenirajući Laser Tracker.

Demo centar u Sloveniji nudi specijalističke konsultacije i prezentacije koordinatnih mernih uređaja i merne opreme namenjene za portalna merenja i skeniranje.

Centar takođe nudi i retrofitovanje (rekonstrukcija ili revitalizacija – ali moze i retrofit) kako bi se podržale postojeće tehnološke instalacije za koordinatne merne uređaje.

Slovenački tim podržava klijente kreiranjem specijalističkih mernih programa kao i u vršenju visoko-preciznih merenja delova na koordinatnim, optičkim i skenirajućim mernim uređajima.

Ovaj novi tehnološki centar igraće ključnu ulogu u obuci klijenata iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije. 

O Hexagon Sektoru za proizvodnu inteligenciju

Hexagon Manufacturing Intelligence pomaže industrijskim proizvođačima da razviju disruptivne tehnologije današnjice i proizvode sutrašnjice koji menjaju život.

Kao lider za metrologiju i proizvodna rešenja, uz osećaj, razmišljanje i delovanje – prikupljanje, analizu i aktivno korišćenje mernih podataka – daje klijentima smelost da povećaju brzinu proizvodnje i ubrzaju produktivnost uz istovremeno poboljšanje kvaliteta proizvoda. 

Kroz mrežu lokalnih servisnih centara, proizvodnih objekata i komercijalnih operacija prisutnih na pet kontinenata, oblikuje pametne promene u proizvodnji kako bi izgradili svet u kome kvalitet podstiče produktivnost.

Za više informacija posetite HexagonMI.com.

Hexagon je globalni lider u oblasti digitalnih rešenja koja čine Autonomne povezane ekosisteme.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) ima otprilike 20.000 zaposlenih u 50 različitih zemalja i neto prodaju od oko 3,8 milijardi evra.

Saznajte više na hexagon.com i pratite nas na @HexagonAB.

Tel/Mob: +381 63 21 75 64,
info.rs@hexagon.com
HexagonMI.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti