BIAM i ZAVARIVANJE

Komentari: 0

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 24. do 27. aprila 2018. održavaju sajmovi: BIAM - 24. međunarodni sajam alatnih postrojenja, alata sa temom SAPO - sajam podugovaranja i ZAVARIVANJE - 27. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a, 9 i 11a i na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone. Izlagaće 325 izlagača iz više od 30 zemalja.

Ova dva sajma prvenstveno su orjentisani na primarne i sekundarne gospodarske delatnosti i kao takvi su idealna prilika za:

• predstavljanje i promociju novih tehnologija i sistema iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, merne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite

• okupljanje struke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,

• edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vreme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu delatnost budući da tehnologija izrade traži specijalizovane subjekte kako bi određeni projekat mogao ugledati svetlo dana.

Zanimanje za učestvovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posetilaca tako i izlagača raste iz godine u godinu i za više od 30%. Trend rasta se i dalje nastavlja, tako da ove godine sajam beleži porast za više od 35%.
Sajam je propraćen posebnim interesovanjem poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.

Sajmove prati i stručno prateći program u okviru kojeg će se održati Konferencija KORMAT - međunarodno savetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala.

Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u saradnji sa FSB katedrom za zavarene konstrukcije održaće seminar “Koordinatori zavarivanja”. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti