Još samo sedam dana do zatvaranja konkursa za izgradnju održive budućnosti

Komentari: 0

Preostalo je još nedelju dana do završetka prvog konkursa "ESG Lideri", gde sve kompanije, organizacije i pojedinci mogu da se prijave i pokažu svoje inovativne ideje i projekte koji promovišu zeleni razvoj i odgovorno poslovanje.

Ovaj konkurs predstavlja priliku za promovisanje modernog liderstva koje se zasniva na ESG standardima - zaštiti životne sredine, održivim socijalnim politikama i odgovornom upravljanju.

Učesnici će imati priliku da se istaknu kao lideri u oblasti održivosti i da budu nagrađeni za svoj trud i angažman na polju primene ESG principa. Stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti će oceniti sve prijave i odabrati pobednike u četiri osnovne kategorije: Strategija, Inovacije, Obrazovni program i Lider u održivom razvoju.

Prijave su otvorene do 22. aprila 2024. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta konkursa www.pwc.rs/sr/esg-lideri. Učešće je besplatno, a rezultati će biti objavljeni krajem maja na svečanoj ceremoniji dodele nagrada.

„Ne propustite priliku da pokažete svoju posvećenost održivom razvoju i da budete deo globalne vizije održivih rezultata. Prijavite se na konkurs "ESG Lideri" i inspirišite druge na odgovorno poslovanje i primenu ESG standarda.

Vaša priča može biti ključna u stvaranju pozitivnih promena za budućnost, “ istakla je Teodora Pasulj, menadžerka za ESG usluge u kompaniji PwC Srbija.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti