Široki spektar za zahtevnu mašinsku obradu

Komentari: 0
Fotografija od: Walter AG - Veliki izbor, širok spektar upotrebe: Nova mašina za rezanje karbidnih žlebova Walter Advance je specijalizovana za mašinsku obradu materijala ISO H

Kompanija Walter predstavlja Advance liniju karbidnih žlebova za ISO H materijale

Sa rezačima MC183, MC187, MC281, MC480, MC482, MC388 i MC089 ISO H iz linije Advance, Walter predstavlja sedam porodica novih rezača karbidnih žljebova, posebno prilagođenih potrebama mašinske obrade.

Mini vijačni i višenamenski rezači, rezači za bočno/ tornarsko merenje, kopirni rezači i visoko podesivi rezači za materijale ISO H do 63 HRC.

Rezači postižu dug životni vek odličnog površinskog kvaliteta, što je rezultat nove oznake razreda WB10TG, koji je razviLo preduzeće Walter. Istovremeno, posebna geometrija, koja poboljšava efikasnost, omogućava visok stepen uklanjanja metala.

Veliki izbor daje korisnicima širok opseg mogućih upotreba. Linija Advance se može fleksibilno primeniti za velike ili male dimenzije komponenata i za različite merne strategije, kao što su, na primer Grubo rezanje (HPC), završna obrada (HSC), merenje sa visokim dovodom i obrada sa kopirnim meračem za CNC mašinsko obrađivanje 3D kontura.

Te posebne osobine garantuju da su ti visokokvalitetni rezači za zahtevnu mašinsku obradu pogodni upravo za korisnike sa srednjim i visokim zahtevima u pogledu kvaliteta. Pogodni su i za korisnike koji traže vrhunske alate sa odličnom efikasnošću i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Tipično područje upotrebe obuhvata izradu alata i kalupa, kao i opšte mašinstvo. 

Kontakt podaci za kupce:
Walter Tools d.o.o.
Ulica heroja Nandeta 33
2000 Maribor
service.si@walter-tools.com
www.walter-tools.com

Predstavništvo:
Garant WIS d.o.o.
Dimitrija Tucovića 3/5
11420 Smederevska Palanka
E-mail: office@garantwis.co.rs
Web: www.garantwis.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti