Evo zašto bi vam Google Keep mogao biti koristan

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Postoji mnogo metoda za kreiranje i organizovanje beležaka, a jednako je toliko aplikacija koje su se specijalizovale upravo za to.

Međutim, Google Keep se svrstava među najbolje, sve dok se ne očekuju previše raskošne funkcije što konkurentska rešenja čini ponekad previše složenima za upotrebu.

U stvari, činjenica da nudi ono što najviše i najviše treba i ne pretjeruje sa funkcijama je jedna od ključnih prednosti ove aplikacije, kao i činjenica da će beleške biti uskladištene u Google oblaku, što znači da im se može pristupiti sa bilo kog mesta, čak i izvan same aplikacije.

Google Keep u tradiciji Google aplikacija prati filozofiju minimalizma nudeći istovremeno vrlo efikasan i intuitivno dizajniran interfejs. Sasvim neočekivano, Keep se savršeno integriše sa Google diskom, a samo dodavanje beleški koje mogu biti tekst, zvuk, slika ili crtež je zaista lako.

Jednako tako, pretraživanje i arhiviranje beleški i njihova opšta organizacija takođe je nešto čime Keep dobro upravlja. Moguće je dodati oznaku svakoj belešci, olakšavajući njihovo grupisanje, a moguće je i dodeljivanje boja.

Pored toga, ako koristite Google tastaturu, tada je moguće diktirati napomene na srpskom jeziku, a mnogi će imati koristi od toga što je moguće definisati podsetnike koji se mogu aktivirati u odnosu na lokaciju.

Izvor: SEEbiz

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti