Vebinar „Napredni fleet management sistemi“

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Savremeni sistem upravljanja voznim parkom (fleet management) nije samo prikaz GPS položaja na mapi, već je to autonomni sistem koji radi u pozadini za korisnika, oslobađajući ga od ponavljajućih radnji i pružajući informacije koje optimizuju upotrebu vozača i vozila.

Jednostavna rešenja na tržištu ne zadovoljavaju korisnike jer su mahom preskupa za ono što nude, dok globalna rešenja ne pružaju sve ono što je specifično za pojedina tržišta.

Nalazimo se u periodu četvrte industrijske revolucije gde su mrežni sistemi i njihova međusobna komunikacija jedna od najvažnijih stavki jer se na ovaj način ubrzavaju svi procesi unutar kompanije, što opet utiče na samu profitabilnost.

Bilo da upravljate malom, srednjom ili velikom flotom, problemi su svuda isti, samo su procesi različiti. Ključnu ulogu ovde igra kvalitetno upravljanje voznim parkom koje će moći da se prilagodi ovim procesima i izvuče maksimum iz poslovanja.

Panelisti:

- Miloš Jauković – potpredsednik za komercijalne poslove, Delhaize, Srbija

- Milan Petrović – osnivač i direktor, M5 Consulting, Srbija

- Đuro Jendrijev – viši stručni saradnik u proizvodnji, Hrvatske šume, Hrvatska

- Ranko Rodik – regionalni direktor prodaje, Mobilisis, Hrvatska

- Doc. dr. sc. Vedran Kirinčić – Tehnički fakultet Rijeka – moderator webinara
Vebinar će se održati 23.09.2021. na WOOM.zone.

WOOM.zone je digitalno mesto za vebinare gde vodeći poslovni ljudi i profesionalci dele svoje znanje, iskustva i ideje sa učesnicima.

Obrazac za registraciju nalazi se OVDE.

Izvor: Energetski portal

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti