Potencijal tehnologija i mašina za obradu metala na istoj izložbi

Komentari: 0

Preko 180 kompanija uključiće se u inovativni Međunarodni forum MachTech&InnoTech Expo od 15. do 18. aprila u Sofiji

Ukupno četiri izložbene dvorane. Više od 10 000 kvadratnih metara izložbene površine na kojoj će se razmestiti proizvodi i elaborati i predstaviće se vizije i inovativni pristupi stotine kompanija.

To je samo deo statistike koju organizatori međunarodne izložbe mašina i tehnologija za obradu metala MachTech&InnoTech predviđaju kao trend u 2019. godini. Predstojeće 11. izdanje će se održati u međunarodnom izložbenom središtu Inter Ekspo Centar od 15. do 18. aprila u Sofiji, glavnom gradu Bugarske.

Već početkom 2019. godine najave govore o izuzetno visokom nivou poslovnog foruma. Uz sve opipljiviji rast poslednjih godina, i ovogodišnje izdanje će omogućiti stručnoj publici i kompanijama da se upoznaju sa novitetima u obradi metala, laserskim tehnologijama, mašinskom projektovanju, industrijskoj automatizaciji, elektronici i projektovanju.

Zbog izvojevanog ugleda glavnog poslovnog foruma u toj grani na Balkanu i u Istočnoj Evropi, u MachTech&InnoTech 2019. uključiće se 180 kompanija iz Bugarske, Turske, Italije, Nemačke, Poljske, Mađarske, Rumunije.

Preko kolektivnog učešća i celovitog kapaciteta, svoju ponudu će predstaviti firme iz Austrije i Češke. Predstaviće se svetske marke u sferi industrijskih mašina, robotike, automatizacije, pneumatike i novih tehnologija u teškoj industriji. Tri meseca pre početka izložbe, angažovano je više od 90% površina.

Inovacije u 3D štampanju i robotizaciji

„S današnjim danom kao vodeći akcenti pokazuju se inovativna Liquid crystal Pro tehnologija u 3D štampanju, pametne funkcionalnosti u proizvodnim procesima i tehnološki noviteti u industrijskoj robotizaciji“, komentarišu organizatori. Polazeći od bliskog kontakta sa izlagačima, oni iznose mišljenje da će 2019. godina biti i godina novih tehnologija direktnog štampanja na metalu i noviteta u CNC mašinama za rezanje i obradu metala.

Prateći program – akcenat koji čini jednu izložbu punokrvnom

„Izložba MachTech&InnoTech omogućuje kako unapređenje biznisa i prodor na nova tržišta, tako i detaljno upoznavanje publike sa poslednjim inovativnim proizvodima“, komentarisali su prisutni na poslednjem izdanju.

Prisutni na međunarodnom forumu svedočiće još bogatijem pratećem programu. On će tangirati aktuelna pitanja, probleme i teme koji se odnose na granu, među kojima – digitalizacija industrije, tehnološki razvoj i njegova primena u različitim granama. U sklopu pripremanih seminara, predavanja i demonstracija učesnici će predstaviti publici inovativne elaborate, proizvode, pristupe i izneće svoja viđenja o razvoju sektora.

MachTech&InnoTech 2019. ponovo će stvoriti platformu za razvoj postojećih i za uspostavljanje novih poslovnih partnerstava i kontakata.

Forum će okupiti predstavnike biznisa sa Balkana i Istočne Evrope od 15. do 18. aprila u Inter Ekspo Centru u Sofiji.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti