Konstruktor real estate je peti član Konstruktora

Komentari: 2

Konstruktor real estate je peti član Konstruktora, specijalizovana firma za razvoj investicionih projekata. Radi se po klasičnom modelu poslovanja firme koja se bavi developingom projekata.

Slika 1: Projekat Zelena avenija Zemun

Osnivanjem ove firme se upotpunjuje poslovni porfolio Konstruktora, usmeren na razvoj novog segmenta biznisa – razvoj najkvalitetnijih lokacija u Beogradu i širom Srbije, uz realizaciju projektovanja i izvođenja radova različitih vrsta objekata. 

Opseg investicionih projekata je usmeren na najatraktivnije dostupne lokacije, na kojima se investiciono nude tržištu stambeno-poslovni objekti, retail i logistički objekti.


Slika 2: Projekat Zelena avenija Zemun

Model poslovanja

Menadžment kompanije je vođen isključivo tržišnim osnovama razvoja atraktivnih lokacija u Beogradu i Srbiji. Bira se mali broj veoma kvalitetnih projekata.

Developing projekti se ocenjuju po strogim investicionim (bankarskim) pravilima i dalje razrađuju od procesa projektovanja i ishodovanja neophodnih dokumenata za izvođenje radova, do prodaje.

 


Slika 3: Projekat ERG Simanovci

Partnerska saradnja

Konstruktor Grupa je kadrovski, finansijski i organizaciono sposobna da svaki developing projekat samostalno izvede, po sistemu “ključ u ruke”.

Konstruktor real estate je otvoren za brojne oblike saradnje sa investitorima, sa kojima se mogu zaključivati različiti partnerski ugovori, u svim fazama realizacije projekata.

 

Slika 4: Projekat ERG Simanovci

2 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
Иван
29.06.2017 20:01
1. Konstruktor Grupa je kadrovski, finansijski i organizaciono sposobna da svaki DEVELOPING projekat samostalno izvede, po sistemu “ključ u ruke”,
2. Radi se po klasičnom modelu poslovanja firme koja se bavi DEVELOPINGOM projekata.

Poštovani, možete umesto developinga i developingom da koristite RAZVOJNI jer nit je dobro reč na engleskom unakazati, nit je dobro na srbskom jeziku koristiti tuđe reči za koje postoji prevod. Inače imate izvanredan sajt koji ovo ne sme dopustiti.
Sa poštovanje,
Ivan Odgovori
Slobodan
03.07.2017 12:11
Dragi Ivane,

hvala Vam na sugestiji. Razmotrićemo Vašu preporuku u nekim našim narednim objavama.

Ostavi komentar

Klijenti