KONECRANES d.o.o.

Komentari: 0

Konecranes se već decenijama bavi opremom za podizanje. Naša misija danas ista je kao i na početku: isporučiti opremu za podizanje koja podiže poslovanje naših kupaca.

Duboko znanje o industriji ugrađeno je u svaki proizvod kompanije Konecranes. I svaki Konecranesov proizvod ima kvalitetno jezgro.

Projektujemo i proizvodimo ključne komponente dizalice unutar kompanije, a sve kako bi besprekorno funkcionisalo u specifičnim aplikacijama dizanja kod naših klijenata.

Ne samo da podiže teret, već i cele kompanije. Konecranes je vodeća grupacija preduzeća specijalizovanih za dizanje koja nudi celi niz usluga i napredne opreme za dizanje brojnim industrijama širom sveta.

Bez obzira na Vaše potrebe u pogledu dizanja tereta, Konecranes će vam osigurati vodeću svetsku tehnologiju dizanja koja će povećati produktivnost i vrednost Vašeg poslovanja.

Vodeći u industriji

Bavimo se dizalicama već više od 80 godina. To znači da imamo iskustvo i znanje potrebno za proizvodnju pouzdane opreme koja traje.

U Konecranesu dobijate dokazano svetsko iskustvo i sveobuhvatno znanje u kombinaciji s lokalnim znanjem i umećem.

Naš je cilj učiniti radne procese naših klijenata sigurnijim i učinkovitijim. Postavljamo lestvicu za tehnologiju, automatizaciju i servis u stvarnom vremenu u industriji kranova i dizalica.

Sveobuhvatna podrška

Pružamo Vam podršku od trenutka kada je potrebno proceniti potražnju pa do trenutka kada je kran spreman za upotrebu, i tokom čitavog životnog ciklusa Vaših kranova.

Konecranes je vodeća globalna grupacija Lifting Businessesa™. Sve što radimo usmereno je prema jednom cilju: poboljšanje sigurnosti i produktivnosti poslovanja naših kupaca.

Pravo rešenje za Vaše potrebe

Konecranes nudi visokokvalitetna i dokazana rešenja. Mi razumemo procese u Vašoj kompaniji i dizajniramo dizalice prilagođene specifičnim zahtevima za sva područja primene.

Zahvaljujući posebno prilagođenoj opremi, možete se koncentrisati na svoj glavni posao.

Rezervni delovi

Nije važno ko je proizveo Vaš kran

Tečno poznajemo sve marke kranova, ne samo svoje.

Sa skoro vekovnim iskustvom u radu na svim vrstama i markama kranova, postali smo vodeći svetski pružatelj usluge održavanja mostnih dizalica.

Delovi za dizalice svih marki

Kao najveći dobavljač industrijskih kranova na tržištu, naš je posao osigurati delove, ne samo za vlastitu opremu, već za sve konkurentske marke i modele dizalica i kranova.

Nije važno ko je proizveo Vaš kran – nazovite nas ako su vam potrebni delovi.

Jednakovredni delovi

Jednakovredni delovi funkcionalno su slični originalnim delovima, ali odlikuju se konkurentnom tržišnom cijenom.

Mogu uključivati proizvedene, obnovljene ili originalne delove, zavisno od toga šta je najbolje za Vas i Vaš kran.

Ako ih nemamo na zalihi, ne znači da nema nade

Čak i ako na zalihi nemamo ono što Vam treba, uvek možemo dizajnirati i proizvesti deo posebno prilagođen za Vašu opremu.

Zahvaljujući nebrojenim nacrtima izvornih proizvođača u našoj biblioteci delova, možemo čak izraditi delove za opremu koja se više ne proizvodi.

Proces obrnutog inženjeringa omogućuje poboljšanja materijala, dizajna ili proizvodnog procesa koji mogu poboljšati performanse i ukupni životni vek delova.

Obnovljeni delovi predstavljaju alternativu koja je troškovno i vremenski učinkovita.

CLX i SLX lančane dizalice

• Kapacitet opterećenja do 5 000 kg

• Odnos brzine od 6:1 omogućuje brzo i precizno kretanje

• Sigurnost je poboljšana uz pomoć sklopke za ograničenje podizanja, kočnice i blok-kuke

• Manje opterećenje lanca zahvaljujući patentiranom lančanom prenosu

• Kapacitet opterećenja do 2 500 kg

• Neprekidna brzina podizanja inverterom za glatko vertikalno kretanje
• Prošireni raspon brzine (ESR) prilagođava brzinu tako da najbolje odgovara teretu u pogledu sigurnosti, preciznosti i lakšeg pozicioniranja
• Kontrola labavog lanca i apsorpcija udarnog opterećenja poboljšavaju sigurnost i upotrebljivost

Konecranes C-series Električna lančana dizalica

Iskusite razliku

Nova Konecranes C-series naša je najnaprednija električna lančana dizalica i najnovije dostignuće našeg neprekidnog razvoja.

Proizvedena uz pomoć pametne tehnologije koja na najbolji način iskorišćava izdržljivost, preciznost i pouzdanost naših Core of Lifting komponenti i osmišljena je da izdrži preko milion operacija.

Nova Konecranes C-series dizalica pruža Vam kombinaciju maksimalne upotrebljivosti, poboljšane učinkovitosti i optimalnog veka trajanja.

Smart features (pametne karakteristike)

Većinu Konecranesovih mosnih kranova moguće je opremiti programskom opremom Smart Features koja vam omogućava kontrolu nad rukovanjem s materijalom tokom vašeg proizvodnog procesa.

Naši Smart Features dizajnirani su kako bi zadovolji sve Vaše zahteve u pogledu dizanja.

Možemo ih uključiti u Vaše nove Konecranes narudžbe, ali ih isto tako možemo ugraditi u Vašu postojeću Konecranes opremu.

Možete ih uzeti pojedinačno, ali je naša preporuka da ih uzmete u paketima koji su posebno prilagođeni određenim proizvodnim procesima.

Standardni industrijski kranovi

CXT dizalica-Srce svakog CXT krana

U središtu svakog CXT krana nalazi se CXT dizalica, jedna od najpopularnijih dizalica na tržištu. Ima sve potrebne karakterustike za učinkovito, pouzdano i sigurno podizanje bez obzira na uslove rada.

Različite konfiguracije kolica omogućavaju CXT električnim dizalicama sa žičanim užetom da maksimiziraju visinu podizanja te se mogu montirati na različite strukture.

Kranovi i dizalice za opasna okruženja

Optimizovana i prilagođena primena u eksplozivnim okruženjima uz obezbeđivanje najvišeg nivoa bezbednosti

Nudimo širok asortiman proizvoda za opasna okruženja kao što su hemijska i petrohemijska postrojenja, rafinerije nafte, plinske elektrane, postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i lakirnice.

Dizalice sa žičanim užetom, lančane dizalice, stabilizatori komprimiranog vazduha, uređaji koji se kreću, krajnji nosači, sistemi za upravljanje kranom i ostale strateške komponente dizajnirane su i proizvedene kako bi zadovoljile najviši nivo sigurnosti koja je potrebna u opasnim okruženjima.

Konzolni kranovi / Zidni konzolni kran

Ergonomsko i pouzdano dizanje tokom čitavog Vašeg procesa

• Motorizirana kolica koja s lakoćom rukuju teretom idealna su za teške i veće terete.

• Ruke konzolnog krana dolaze u različitim verzijama dizajniranim prema potrebama kupaca.

• Jednostavno i ravnomerno okretanje s robusnim ležajevima i mogućnošću podešavanja otpora okretanja.

• Nije potreban spoljni izvor energije, jer kran i dizalica mogu dobiti električnu energiju odozdo, sa strane ili odozgo.

• Mogućnost fleksibilnog sidrenja na temelje s ubetoniranim sidrima ili prilagođavanjem

• Fleksibilno ankerisanje temeljem sa ugrađenim ankerima ili prilagođavanjem na postojeći betonski pod uz pomoć bazne ploče i kemijskih sidra.

• Poboljšana sigurnost zahvaljujući standardnom sigurnosnom prekidaču za uključivanje/isključivanje za stubne konzolne dizalice.

Konecranes Servis

Pružamo usluge specijaliziranog održavanja i rezervnih delova za sve vrste i marke industrijskih kranova i dizalica, od jednog komada opreme do celog pogona. Naš cilj je poboljšati sigurnost i produktivnost poslovanja naših kupaca.

Naš pristup održavanju kranova

Briga o životnom ciklusu u stvarnom vremenu je naš sveobuhvatan i sistematski pristup održavanju; povezivanje podataka, uređaja i ljudi.

Rezultat je najviša vrednost životnog ciklusa - maksimiziranje produktivnosti rada i minimiziranje troškova zastoja.

Naši stručnjaci za kranove primenjuju sistemsku metodu procene rizika i preporuka, te proces savetodavnog planiranja i pregleda kako bi se kontinuirano poboljšala sigurnost i produktivnost.

Pregledi dizalica i preventivno održavanje

Konecranes vam može pružiti i uskladiti preventivno održavanje kako bi zadovoljio Vaše lokalne zahteve.

Preventivno održavanje je neophodno za zdravlje Vaše opreme.

To može uključivati vizualne provere i rutinske radove održavanja, kao što su podešavanje i podmazivanje, te zamena istrošenih delova.

Obratite se svom predstavniku kompanije Konecranes i saznajte kako se TRUCONNECT® daljinski nadzor može koristiti za vođenje odluka o održavanju.

Modernizacija kranova

Modernizacija može pružiti potpunu transformaciju Vaše postojeće dizalice kao alternativa zameni.

Uobičajena modernizacija je zamena dizalice, kolica i upravljanja kako bi se postigao povećani kapacitet, brzina, rad ili kontrola tereta.

Konecranes d.o.o.
Gornjostupnička 2A
10255 Gornji Stupnik, Hrvatska
Tel. +385 91 6046 259
office.hr@konecranes.com
www.konecranes.hr

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti