ESTE TEAM D.O.O. - 15 GODINA SA VAMA

Komentari: 0

ESTE TEAM d.o.o. već 15 godina posluje u sektoru opreme za obradu stakla, AL&PVC-a, metala i kamena. Kompanija je zauzela stabilan položaj na tržištu i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju, kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

ESTE TEAM d.o.o. svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata.

Vizija kompanije jeste da zajedno sa svojim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavi vrhunsku svetsku tehnologiju, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu.

To se postiže stalnim ulaganjem u tehnološka znanja osoblja, inoviranjem radnih procesa, još bližom saradnjom sa klijentima.

Prodajni program obuhvata mašine renomiranih svetskih proizvođača:

- INTERMAC, Italija - mašine za obradu stakla, kamena i metala 

- EMMEGI, Italija - mašine za obradu AL&PVC i čeličnih profila 

- TEKNA, Italija - mašine za obradu AL&PVC i čeličnih profila i panela 

- SCV SYSTEM, Italija - perilice, peskirnice, ekstruderi i linije za izo staklo 

- ADELIO LATTUADA, Italija- vertikalne brusilice i fazetirke 

- PUJOL, Španija - peći i EVA folije za laminiranje stakla 

- CASADEI INDUSTRIA, San Marino - mašine za obradu ACM/ACP/HPL i drugih panela 

- MOVETRO, Italija - sistemi za utovar i skladištenje stakla 

- DIAMUT, Italija - dijamantski alati za obradu stakla i kamena 

- MCD BETTER, Italija – alati za obradu AL&PVC i čeličnih profila 

- DELTAMAX AUTOMAZIONE sistemi za kontrolu kvaliteta 

Pored prodaje mašina gore navedenih proizvođača, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima.

Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga, kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima, kao i servisne intervencije po potrebi.

Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju, a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

ESTE TEAM D.O.O. – Partner koji Vam može ponuditi kompletnu opremu za obradu AL&PVC i stakla!

Švedska grupacija BISNODE je i ove godine vršila ocenu poslovanja ESTE TEAM-a d.o.o. i na osnovu finansijske analize tri poslovne godine, ESTE TEAM d.o.o. ispunjava uslove za međunarodni Sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA.

Već 3 kategorizacije za redom imamo najviši rejting AAA, što naše preduzeće svrstava u sam vrh privrednih društva Republike Srbije, odnosno u 0,4 % najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća.

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
Beograd
+381 11 319 67 64
office@esteteam.net
www.esteteam.net

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti