Dizajn je svuda, jedanaesti put u Beogradu

Komentari: 0

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, jedanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK, od 17. do 24. aprila 2021. godine.

U okviru seminara biće organizovane radionice i predavanja.

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima koji tek ulaze u svet dizajna i brendiranja kao i onima koji imaju iskustvo ali i želju da saznaju nešto novo.

Cilj projekta je da se obezbedi besplatno savladavanje, napredovanje i usavršavanje na polju grafičkog dizajna, web dizajna, digitalne fotografije i video montaže.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju sledeće teme:

● Graphic Design Basic – radionica na kojoj se studenti upoznaju sa osnovama grafičkog dizajna i korišćenjem adekvatnih softvera koji im omogućavaju da lako savladaju proces od ideje do realizacije.

● Graphic Design Advanced – predstavlja mogućnost za studente koji već imaju predznanje na ovom polju da svoje veštine korišćenja programa iz oblasti grafičkog dizajna usavrše kroz rad na brendiranju - kreiranju vizuelnog identiteta.

● Web Design Basic – studenti će se upoznati sa osnovama web dizajna kroz upoznavanje sa mogućnostima koje nude HTML i CSS. Takođe steći će i osnovna tehnička znanja o načinu funkcionisanja web sajtova.

● Web Design Advanced – namenjen je za polaznike koji dobro poznaju osnove web dizajna i koji su savladali pisanje kodova ali im je potrebna pomoć i dodatno znanje o mogućnostima koje koji nudi JavaScript kako bi učinili svoj sajt još boljim.

● Digital Photography – ako želite da saznate šta je to potrebno za dobru fotografiju, koje su to osnove i teorijska znanja koja će vam koristiti i da konačno primenite svoje veštine fotografisanja bez upotrebe profesionalnog aparata, ova radionica je pravi izbor za vas.

● Video Editing – u produkcijskom smislu montaža je od ključne važnosti. Video i audio zapisi su postali masovniji sadržaj a sama veština montaže traženija nego ikad pre.

Za studente koje privlači montaža video i audio sadržaja kao i rad u najkorišćenijem softveru u te svrhe ovo je definitivno pravi poziv.

Pored navedenih radionica organizujemo i dan predavanja posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight.

Cilj predavanja je da podstaknemo kreativnost studenata zainteresovanih da se bave dizajnom i brendiranjem, motivišemo njihov napredak kroz zanimljiva predavanja predavača i stručnjaka u svojoj oblasti.

Ovim putem želimo da približimo koje su to mogućnosti, novi proizvodi, alatke i tehnologije u svetu dizajna, fotografije i video montaže.

Predavanju će moći da prisustvuju svi polaznici seminara kao i oni zainteresovani studenti koji nisu učesnici uz prijavu.

Prijave za učešće na BEST design WEEK su otvorene od 26. marta do 9. aprila na sajtu bdw.best.rs gde možete naći više informacija o projektu.

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti