5. Multikongres Serbian Visions

Komentari: 0

22. novembar od 15:30 do 20:00 i 23. novembar od 10:00 do 20:00, Hotel Radisson Collection Old Mill (Bulevar vojvode Mišića, br. 15)

Privredna komora Srbije u saradnji sa Nemačko- srpskom privrednom komorom organizuje 5. Multikongres Serbian Visions.

Skup će otvoriti Mihailo Vesović, direktor Sektora za strateške analize, analitiku, usluge, servise i pakete proizvoda PKS i Martin Knap, direktor Nemačko-srpske privredne komore.

Dvodnevni multikongres će obuhvatiti 40 manifestacija usmerenih na razmenu iskustva, diskusiju, radionice o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i drugim temama od značaja za viziju bolje Srbije.

U programskom delu manifestacije, na kojoj se ove godine očekuje više od 2000 posetilaca, Privredne komore Srbije će predstaviti najnovije trendove i pravce u oblasti implementacije dualnog obrazovanja u Srbiji, razvoja cirkularne ekonomije i zaštite životne sredine, podsticaja za investiranje u Republici Srbiji kao i programe preduzetništva i samozapošljavanja.

Učešće PKS u programskom delu manifestacije (novembar 2019)

Petak, 22. novembar 2019.

- 16:00, drugi sprat, sala M3- Prezentacija “Mapa puta cirkularne ekonomije“, Centar za cirkularnu ekonomiju PKS
- 18:00, prizemlje, sala M1, Prezentacija „Elektronski pečat i potpis u oblaku“, Sertifikaciono telo PKS

Subota, 23. novembar 2019.
- 10:00, drugi sprat, sala M3- Panel diskusija „Unapređenje okvira za implementaciju dualnog stručnog obrazovanja u Srbiju“, Centar za edukaciju i dualno obrazovanje PKS
- 12:00, drugi sprat, sala M6-Prezentacija „Program promocije preduzetništva i samozapošljavanje“ , PKS Centar za programe podrške privredi i MMSPD
- 16:00, drugi sprat, sala M3- Prezentacija/ panel diskusija „Pregled podsticaja za investiranje u Republici Srbiji", Centar za podršku investicijama PKS

Ulaz na multikongres je besplatan, a učesici će imati priliku da na manifestaciji predstave inovativne ideje, uspostave nove kontakte i dogovore projekte.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti