We are developers 2017

Komentari: 0
Fotografija od: © PressefotoVotava

Konferencija za programere „We are developers“ koja će se održati u Beču od 11. do 12. maja 2017. godine u „MarxHalle“ doživela je neverovatnu ekspanziju u poslednje dve godine.

Na premijernom otvaranju konferencije 2015. godine zabeleženo je 200 učesnika, a u 2017. godini se očekuje čak 2.000 učesnika. Misija konferencije je da omogući programerima iz čitavog sveta da se povežu i razmene svoja znanja i iskustva.

© MA 18 / Christanell

Ovog puta cilj je i privlačenje velikih međunarodnih brendovana IT tržištu, a težište programa će biti razvoj internet i mobilnih aplikacija i softvera. Aktuelne teme kao što su virtuelna realnost, internet stvari, robotika i veštačka inteligencija će takođe biti u središtu interesovanja.

Kao i prethodnih godina biće organizovane platforme za programere koje će po prvi put biti međunarodno orijentisane. Na taj način organizatori konferencije žele da privuku programere iz srednje i istočne Evrope i etabliraju konferenciju u Beču kao najveći skup programera u Evropi. Prostor za izlagače obuhvataće površinu od 7.000 kvadratnih metara.

Pored klasičnih predavanja organizovaće se okrugli stolovi, radionice, takmičenja u kodiranju i prilike za upoznavanje i proširenje mreže kontakata.

Pretprodaja ulaznica je već počela, pa će se ulaznice, čija je regularna cena199 evra, prodavati u više faza počevši od 39 evra.

Za više informacija, posetite https://www.wearedevelopers.org/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti