VOLVO utovarivači - Velika snaga i produktivnost

Komentari: 0

VOLVO utovarivače možete pronaći tamo gde se očekuje velika produktivnost i snaga mašine koja će zadovoljiti i najzahtevnijeg korisnika. VOLVO utovarivač možete videti pri poslovima niskogradnje, izgradnje objekata, zemljanim radovima, manipulacije otpadom, recikliranjem, u komunalnim delatnostima, u kamenolomima, šljunkarama, pri pretovaru kamenih blokova, u stovarištima trupaca i građevinskog materijala kao i u poljoprivredi i mnogim drugim poslovima.

VOLVO utovarivače izdvajaju:

• Sigurne i udobne VOLVO kabine, koje omogućuju rukovaocu rad sa potpunim poverenjem ka ostvarivanju što produktivnijeg radnog dana.

• Pouzdani VOLVO motori pružaju vodeću ekonomičnost goriva u svom razredu.

• Izvanredna nosivost i visina dizanja.

• Lako servisiranje i redovno održavanje.

• Veliki raspon radnih priključaka VOLVO utovarivača.

Nova VOLVO H serija utovarivača L90, L110H i L150H, dostavlja nižu emisiju i potrošnju u klasi utovarivača od 15 do 26 tona.

Nova H serija VOLVO utovarivača sa Tier 4 Final/Stage IV motorima, ima najmoderniju tehnologiju koja povećava produktivnost i rentabilnost. Idealno usklađena kompletna pogonska VOLVO grupa konstruisana je kao idealan radni sklop da bi obezbedila snagu, performanse i pouzdanost po kojima je VOLVO poznat u svetu.

Bez obzira na posao kojim se bavite, VOLVO utovarivači L90H, L110H i L150H brzo obavljaju svoje zadatke sa kratkim radnim ciklusima, čime povećavaju svoju produktivnost.

U glavne karakteristike VOLVO utovarivača H serije, spadaju:

• VOLVO kabina osmišljena radi maksimalne produktivnosti, kabina sa sertifikatom ROPS/FOPS zaštitom pruža odličnu vidljivost u svim pravcima, ergonomske komande i nizak nivo buke.

• Optishift tehnologija kao opcija dodatno smanjuje potrošnju goriva do 18%, olakšava posao rukovaocu i smanjuje naprezanje pogonske grupe.

• Kompletna VOLVO pogonska grupa je usklađena i konstruisana kao idealan radni sklop, čime su obezbeđene optimalne performanse.

• VOLVO radni priključci su savršeno usklađeni sa VOLVO mašinama, u cilju maksimalne produktivnosti.

• Jedinstveni VOLVO TP (Torque Parallel) polužni sistem omogućava veliki moment kidanja i izuzetno paralelno pomeranje u celom opsegu dizanja.

Load Assist-integrisani sistem za merenje tereta. Mogućnost merenja tokom transporta.

SRBIJA - EVOCON d.o.o.

Banatska 28 v, 11080 Beograd (Zemun)
Tel/Fax: +381 11 375 08 08
E-mail: office@evocon.rs
Web: www.evocon.rs

CRNA GORA - EVOCON d.o.o.
Bratstva i jedinstva br. 11, 81000 Podgorica
Tel: +382 68 853 710
E-mail: office@evocon.me







 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti