Valjevsko pivo stiglo u Čikago - Uskoro nove isporuke

Komentari: 0

Prve količine valjevskog piva, jednog od najstarijih brendova grada na Kolubari, stigle su u SAD. Kupci u Čikagu, pre svih naši ljudi koji žive "preko bare", dobili su priliku da konzumiraju jedan od prepoznatljivih proizvoda svog kraja.

Počela je realizacija posla koji je Valjevska pivara sklopila sa čikaškom firmom Lav imports, uvoznikom i distributerom za 25 američkih država.

Prvi kontejner sa bocama od 0,5 i 0,33 litra stigao je u Čikago 5. avgusta, "valjevsko" je već došlo do potrošača i prve reakcije su vrlo dobre, potvrdio je za "Politiku" Aleksandar Rajevac, direktor Valjevske pivare.

Poseban efekat, prenosi on, izaziva etiketa sa ćiriličnim nazivom piva, koja kod Srba u dalekoj zemlji budi posebne emocije...

– Izuzetno smo zadovoljni kako je sve krenulo, očekujemo da će vrlo brzo uslediti nove isporuke. Firma Lav imports nam je već ponudila ugovor za ekskluzivnu prodaju u narednih pet godina. Blizu smo dogovora, potrebno je još da se definišu količine – najavljuje Rajevac.

I odmah dodaje Aleksandar Rajevac, da obim izvoza nije u prvom planu, već nastojanje da se vidi gde je mesto jednom ovakvom proizvodu iz Srbije na probirljivom američkom tržištu.

 

Izvor: Politika

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti