Stratasys F123 serija - Veliki korak napred u profesionalnoj izradi prototipa

Komentari: 0

Naprednija izrada prototipa za celu kancelariju

Stratasys, lider na polju rešenja za 3D štampu predstavio je novo, pristupačnije, profesionalno rešenje za izradu prototipa za kancelarijsko okruženje. Stratasys F123 serija kombinuje moćnu FDM tehnologiju sa „design-to-print“ GrabCAD softverom, donoseći na tržište najraznovrsnije inteligentno rešenje koje je trenutno dostupno.

Brža i efikasnija je proizvodnja prototipova za razvoj koncepta proizvoda, kao i veoma preciznih i robusnih delova za validaciju dizajna i funkcionalnih performansi. Nova F123 serija omogućava zajednički rad na projektu više korisnika, kako bi novi proizvod što brže izneli na tržište.

Laki za korišćenje – neprimetni u kancelariji

Nova Stratasys F123 serija je jednostavna za rukovanje i održavanje za sve nivoe iskustva korisnika. Štampači ove serije svoju primenu nalaze u svim fazama izrade prototipa, od verifikacije koncepta do validacije dizajna i funkcionalnih performansi. Mnoštvo najčešće korišćenih CAD formata može biti uvezeno direktno u softver. Tri štampača koji čine ovu platformu, su Stratasys F170 ™, F270 ™ i Stratasys F370 ™, pružaju širok spektar mogućnosti u svakoj od faza izrade prototipa, vodeći pri tome računa o vašem budžetu.

Minimalno podešavanje znači da jednostavno uključite i povežete štampač na mrežu i on je spreman da vašem timu obezbedi pristup profesionalnoj 3D štampi. Auto-kalibracija osigurava da manje vremena provodite u rešavanje problema, a više vremena u razvoju prototipa. Brza je i laka zamena materijala, kako bi maksimalno unapredili produktivnost dizajnerskog tima.

Pametniji softver

GrabCAD Print ™ softver, sa intuitivnim CAD-kao interfejsom koji svako u timu može lako koristiti, maksimalno pojednostavljuje ceo proces 3D štampanja. Sa funkcijama kao što su detaljno izveštavanje i daljinski nadzor, možete lako upravljati svojim procesom štampanja i dok ste van kancelarije. U kombinaciji sa mogućnošću da lako delite projekte između korisnika, sve je učinjeno da se ceo proces rada učini što efikasnijim.

Svestranost i performanse

Stratasys F123 serija omogućava vam da odštampate sve od brzih i jeftinih, konceptualnih modela do trajnih sklopova. Stratasys F123 serija daje mogućnost rada sa do četiri različita gradivna materijala, uz podršku poznatog Stratasys-ovog rastvorljivog pomoćnog materijala koji se lako i čisto uklanja.

* Ovo omogućava izradu složenih delova i sklopova bez kompromisa u tačnosti, detaljima i ponavljanju, dobro poznati kvalitet i pouzdanost koji uvek možete očekivati od Stratasys-a.

* Stratasys F170 i F270 modeli podržavaju PLA, ABS M30 i ASA materijale; Stratasys F370 podržava PLA, ABS-M30, ASA i PC-ABS materijale. PLA koristi isključivo „breakavay“ pomoćni materijal.

Još efikasniji

Stratasys F123 serija takođe ima potpuno novi, brzi, draft režim rada, za brzu i ekonomičnu izradu inicijalnih konceptualnih modela dizajna. Sada možete štampati duplo brže nego u standardnom režimu  štampe i pri tome trošiti samo trećinu materijala od proseka. Za još veću efikasnost i uštede, odaberite PLA.

Termoplastika je napravljena od obnovljivih izvora; PLA vam omogućava rad u brzom draft režimu rada uz značajno niže troškove materijala.

Potrošite manje, stvarajte više. To je novo, pametnije 3D štampanje iz Stratasys-a.

Izuzetna vrednost

Nove i poboljšane funkcije štede vreme i materijal, a neverovatna lakoća upotrebe i hardvera i softvera znači da vam ne treba posebna stručnost da biste mogli da krenete u proces 3D štampe.

Super tiha i pouzdana, F123 serija osigurava rad sa manje otpada.

Zastupnik za Srbiju i Makedoniju:

Tehnologika d.o.o. Beograd
www.technologica.rs
beograd©technologica.com

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti